Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πιστεύει πως ο Ελληνικός πολιτισμός είναι ανώτερος όλων των άλλων, πιστεύουν στον Θεό, δεν θα δέχονταν έναν μουσουλμάνο να γίνει μέλος στην οικογένειά τους και θεωρούν ότι η καταγωγή του αίματος και η εθνική ταυτότητα ταυτίζονται. Έχουμε δηλαδή πλήρη ταύτιση των Ελλήνων πολιτών με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής παρ’ όλο τον επικοινωνιακό και δικαστικό πόλεμο που αντιμετωπίζουμε. Αυτό είναι και το πρόβλημα για τους υπαλλήλους της νέας τάξης των πραγμάτων. Παρ’ όλα τα εκατομμύρια του Σόρος, παρ’ όλη την λάσπη των ΜΜΕ, παρ’ όλες τις δικαστικές διώξεις, οι Έλληνες παραμένουν πιστοί στο τρίπτυχο «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια». Η νίκη των Ελλήνων απέναντι στους υπηρέτες του χρήματος είναι μη αναστρέψιμη. Ζήτω η Ελλάς!

Γ.Θ.

«Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι»: 74%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ενόχλησε τους αλβανούς η παρουσία χιλιάδων περήφανων Ελλήνων στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Χαλάει τα σχέδια τους η εθνική αφύπνιση των Ελλήνων και ιδιαίτερα των νέων Ελλήνων, μην τυχόν και διεκδικήσουν τα πατρώα τους εδάφη. Βολεύει τους “συμμάχους” μας να υπάρχουν κρατίδια δίχως κανένα ιστορικό υπόβαθρο και εθνική συνείδηση ώστε να τα ελέγχουν εύκολα και να τα βάζουν να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους. Οι αλβανοί που έχουν ευεργετηθεί όσο κανένας άλλος λαός από τους Έλληνες δεν μπορούν να μιλούν ενάντια στην Ελλάδα που τους έθρεψε και τους περιέθαλψε όταν το αλβανικό επίσημο κράτος τους είχε γυρίσει την πλάτη και τους έτρωγε η πείνα. Οι Έλληνες είναι φιλόξενοι αλλά όχι χαζοί. Αυτό καλό είναι να το θυμούνται οι αλβανοί και να μετρούν τα λόγια τους. Κωνσταντίνος Κατσίφας: Αθάνατος!

Παναγιώτης Κ.

Πανικός στο καθεστώς από την μεγαλειώδη δράση της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα – Ξεκίνησαν πάλι τις συκοφαντίες!

Χρυσαυγειάδες στα ΜΜΕ για την πορεία του Κινήματος στην Καλλιθέα. «τάγματα εφόδου», «απειλές» και δεν συμμαζεύεται. Να δείξουν όμως κανένα πλάνο δεν μπορούσαν. Λογικό αφού οι πολίτες έδειξαν την στήριξή τους στα μέλη της Χρυσής Αυγής και όχι μόνο έπαιρναν ευχαρίστως το έντυπο υλικό που μοιραζόταν αλλά ζητούσαν και άλλο για να δώσουν σε συγγενείς και φίλους. Ο Ελληνικός λαός βλέπει ποιοι είναι οι προδότες, ποιοι είναι οι ψευτοπατριώτες και ποιοι είναι οι πραγματικοί Έλληνες που αγωνίζονται όχι για μια καρέκλα αλλά για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Ας γαβγίζουν όσο θέλουν τα σκυλιά του σάπιου ανθελληνικού συστήματος, θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Κ.Ι.

Βιβλιοπαρουσίαση “Αιρετικά κείμενα κατά της πολιτικής ορθότητας” του Κωστή Παλαμά – Δευτέρα 12/11, Πολυχώρος εκδηλώσεων, 19:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-12-noembriou-2018#ixzz5WahjxuUF

Exit mobile version