Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόσω ολοταχώς ο Ζάεφ: Πέρασε και από την επιτροπή συνταγματικών υποθέσεων η προδοσία της Μακεδονίας!

Πρόσω ολοταχώς ο Ζάεφ: Πέρασε και από την επιτροπή συνταγματικών υποθέσεων η προδοσία της Μακεδονίας!

Πέρασε και από την επιτροπή των συνταγματικών υποθέσεων των Σκοπίων η περιβόητη «Συμφωνία των Πρεσπών» και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για την υπερψήφισή της.

Ο Ζάεφ εμφανίζεται σίγουρος για την επιτυχία και μάλιστα τοποθετεί το τέλος των διεργασιών για τις αρχές του Ιανουαρίου. Γιατί να μην αισθάνεται σίγουρος άλλωστε; Πρόκειται για μία συμφωνία που ουσιαστικά τον αναγάγει νικητή σε όλα τα σημεία και σηματοδοτεί μία υποχώρηση άνευ καν όρων για την Ελλάδα.

Τώρα το μόνο που του απομένει είναι η έγκριση των τροπολογιών που θα γίνει εύκολα, αφού απαιτείται απλή πλειοψηφία στην Βουλή και τέλος η ψηφοφορία της έγκρισης από την Βουλή που απαιτεί ενισχυμένη πλειοψηφία που την έχει ήδη εξασφαλίσει.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι από Φεβρουάριο ή Μάρτιο θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση της Βουλής των Ελλήνων και ψηφοφορία για το ζήτημα. Η προδοσία της Μακεδονίας μας προχωράει με βήμα γοργό, σύμφωνα με τις προσταγές των διεθνών αφεντάδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pros-olotachws-o-zaef-perase-kai-apo-thn-epitroph-suntagmatikwn-upothesewn#ixzz5WeP52kOC

Exit mobile version