Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδίδουν κι άλλη εθνική κυριαρχία: Ευρωπαϊκή Αρχή θα φυλάει τα σύνορά μας – Σε δεύτερο ρόλο οι ελληνικές δυνάμεις

Παραδίδουν κι άλλη εθνική κυριαρχία: Ευρωπαϊκή Αρχή θα φυλάει τα σύνορά μας - Σε δεύτερο ρόλο οι ελληνικές δυνάμεις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδος «Το Βήμα» που υπογράφει ο καλά ενημερωμένος αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στις ελληνικές αρχές έχει φτάσει απόρρητο έγγραφο σχετικά με την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στρατού 10.000 συνοριοφυλάκων, οι οποίοι θα αναλάβουν την διαχείριση της λαθρομετανάστευσης.

Σύμφωνα με το έγγραφο εκτασης 163 σελίδων που έχει σταλεί στις ελληνικές αρχές, η νέα αυτή ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή θα έχει τρεις κατηγορίες προσωπικού και θα επιβάλλει αποφάσεις στις ελληνικές αρχές ασφαλείας, οι οποίες πλέον θα έχουν δευτερεύοντα ρόλο και εκτελεστικά μονάχα καθήκοντα.

Χαρακτηριστικά, το έγγραφο αναφέρεται στις «ενισχυμένες εξουσίες που εκχωρούνται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ιδίως στο πλαίσιο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων που αφορούν «κρίσιμες» καταστάσεις».

Πρόκειται για άλλη μία περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση εκχωρεί, χωρίς καν να υπάρξει η σχετική συζήτηση και έγκριση της Βουλής (αν και αυτό ακόμα θα ήτο απαράδεκτο), εθνική κυριαρχία στους ευρωπαίους.

Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paradidetai-ki-allh-ethnikh-kuriarchia-eurwpaikh-archh-tha-fulaei-ta-ellhni#ixzz5WfiOEpcN

Exit mobile version