Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρ. Χατζησάββας για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα: Πέθανε ελεύθερος στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στο KilkisWebTV μίλησε ο συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας αναφορικά με την θυσία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα και την παρουσία του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο για την κηδεία του Ήρωα.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι αλβανικές αρχές ήταν ιδιαιτέρως προκλητικές απέναντι στους Έλληνες που επιθυμούσαν να παραστούν στην κηδεία και απαγόρευσαν την είσοδο σε πάνω από 50 άτομα. Την στιγμή φυσικά που εκπρόσωποι άλλων κομμάτων έτυχαν «βασιλικής» υποδοχής.

Ο Χρήστος Χατζησάββας τόνισε ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας υπερασπίστηκε τα αναφαίρετα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών και το πλήρωσε με την ζωή του! Συμπλήρωσε δε ότι αν και έζησε πολλά χρόνια στην “ελεύθερη” Ελλάδα και γνώρισε την βρώμα και την δυσωδία της νεοελληνικής κακομοιριάς αυτό δεν τον λύγισε. Δήλωνε Έλληνας και ήταν Έλληνας.

Μάλιστα, ενώ θα μπορούσε να υπηρετήσει μία θητεία τριών μηνών στο ψευτορωμαΐκο των αστράτευτων, των φυγόστρατων και των λιποτακτών, αυτός θέλησε να υπηρετήσει πλήρη θητεία και μάλιστα στις Δυνάμεις Καταδρομών και ήταν υπερήφανος γι’ αυτό!

Ήταν υπερήφανος γιατί φόρεσε την Στολή, την Στολή του Έλληνα Στρατιώτη, γιατί υπηρέτησε την Σημαία και γι’ αυτήν την Σημαία και την Τιμή της άφησε την τελευταία του πνοή στην σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chr.-chatzhsabbas-gia-ton-ethnomartura-kwnstantino-katsifa-pethane-eleuther#ixzz5WiKLGKJc

Exit mobile version