Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Επέτειος από την λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και οι ηγέτες που έχουν φτωχοποιήσει τα ευρωπαϊκά έθνη, τα έχουν πολτοποιήσει με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τα έχουν σχεδόν ισλαμοποιήσει, μιλούν για “δημοκρατία” και για “αλληλεγγύη”. Είναι ενάντια στον εθνικισμό και τον χριστιανισμό την ώρα που κάνουν πλάτες στους ισλαμιστές φανατικούς. Ο Εθνικισμός θα ανεβαίνει λόγω αυτής της άρρωστης κατάστασης, διότι είναι το μόνο μέσο αντίστασης. Ας το συνηθίσουν η Μέρκελ, ο Μακρόν, ο Τσίπρας και ο κάθε τελειωμένος πολιτικός. Εθνικισμός η μόνη λύση! Ζήτω ο Αρχηγός! 

Μ.Ε.

Ασύδοτο το κόκκινο παρακράτος: Συμμορία αναρχικών ξυλοκόπησε τρεις αστυνομικούς – Καμία σύλληψη!

Οι “δημοκράτες” αντιρατσιστές βγήκαν στους δρόμους εδώ στην Ρώμη να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση. Μέχρι εκεί φτάνει η “δημοκρατία” τους και ο πολιτικός τους “πολιτισμός”. Δημοκράτες μέχρι να βγάλει η κάλπη κάτι που δεν τους αρέσει. Μετά δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό, οι αριστεροί, οι “μορφωμένοι” και οι “πολιτισμένοι”. Ξυπνάνε οι λαοί σε όλη την Ευρώπη και όλοι αυτοί θα στεναχωρηθούν ανεπανόρθωτα. Τελειώνουν τα ψέμματα.

Μαρία Χ., Ρώμη

Πρόσω ολοταχώς ο Ζάεφ: Πέρασε και από την επιτροπή συνταγματικών υποθέσεων η προδοσία της Μακεδονίας!

Η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι. 3.500 λαθρομετανάστες εισήλθαν τον μήνα Οκτώβριο στην γη της επαγγελίας. Αυτό έχει γίνει η Ελλάδα. Ένας παράδεισος για τον κάθε αλλοδαπό τυχοδιώκτη και μια κόλαση για τους Έλληνες που είναι έρμαια των φόρων, των εισφορών, των κλεφτών, εγκληματιών και των κάθε είδους παραβατικών. Έχουμε αλωθεί εκ των έσω και ο μόνο τρόπος για να αμυνθούμε είναι η Χρυσή Αυγή. Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε όλοι έμπρακτα το Κίνημα και βοηθούμε με κάθε τρόπο ώστε να ακουστεί δυνατά η φωνή όλων των Ελλήνων που δεινοπαθούν κάτω από τον ζυγό της Ε.Ε., των Μ.Κ.Ο., των Διεθνών Οργανισμών και των πουλημένων πολιτικών. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Ιωάννης Κ.

Καταγγελία της ΕΝΥΠΕΚ: Αναδρομικά για τους εαυτούς τους νομοθέτησαν οι «εθνοπατέρες»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-13-noembriou-2018#ixzz5WiKqwGii

Exit mobile version