Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από το αλβανικό κράτος και οι ξεχασμένοι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Χιλιάδες Ελλήνων στις Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου απέτισαν φόρο τιμής στον Ήρωα του Ελληνικού Έθνους Κωνσταντίνο Κατσίφα με την υπόσχεση να αποδοθεί δικαιοσύνη για την διαχρονική και άσβεστη δολοφονική συστηματική εξόντωση των Ελλήνων στην κατεχόμενη από τους αλβανούς Βόρειο Ήπειρο

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας μπήκε στο Πάνθεον των Ηρώων του Ελληνικού Έθνους μετά την στυγνή εν ψυχρώ δολοφονία του από τους αλβανούς δυνάστες της Βορείου Ηπείρου.

Τέτοια εποχή πριν από περίπου εκατό χρόνια, στις 18 Νοεμβρίου 1912, όλος ο πληθυσμός της Βόρειας Ηπείρου από την Κορυτσά έως τους Αγίους Σαράντα που κατοικείτο εξ ολοκλήρου από Έλληνες εξεγέρθηκε εναντίον του εγκληματικού οθωμανικού ζυγού. Λαμπρές σελίδες δόξας είχαν γραφτεί τότε με την απελευθέρωση της Χειμάρρας και των Αγίων Σαράντα από δύναμη Ηπειρωτών και Κρητικών εθελοντών υπό την ηγεσία του Σπύρου Σπυρομήλιου.

Δυστυχώς με την δίκαιη απελευθέρωση του ελληνικού στοιχείου στις παραπάνω περιοχές δεν υπήρξε υποστήριξη από τον τότε πολιτικάντη πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο, όπως η άμεση προώθηση Ελληνικών Δυνάμεων προς τον Αυλώνα.

Όμως ο Ελληνικός Στρατός έχει εισέλθει ως απελευθερωτής σε όλη την επικράτεια της σκλαβωμένης Βόρειας Ηπείρου και στους Βαλκανικούς Πολέμους αλλά και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα στ’ Αργυρόκαστρο μπήκε το χακί και σημαία κυματίζει πάλι Ελληνική τραγουδούσε με μια περηφάνια μεθυσμένη από την δόξα των Ηρώων του ΄40 η Σοφία Βέμπο.

Η εκκίνηση της διεξαγωγής ενός υβριδικού πολέμου εντός και εκτός Ελλάδος ενάντια στο άκρως επιθετικό αλβανικό και τουρκικό στοιχείο είναι σήμερα μια επιτακτική προτεραιότητα. Ειδικότερα εντός της επικράτειας ο αριστεροδεξιός σκοταδισμός στην Ελλάδα έχει πάψει να υπενθυμίζει στους σημερινούς μαθητές ότι οι τουρκαλβανοί εφάρμοζαν σε κάθε κατακτημένη περιοχή το δόγμα του ολοκληρωτικού αφανισμού του προγενέστερου ελληνικού εθνικού στοιχείου.

Αυτό το άκρως επικίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια κομμουνιστικό σαράκι έχει διεισδύσει στο εκπαιδευτικό σύστημα της Πατρίδας μας και προσπαθεί να σβήσει το γεγονός ότι αυτοί οι Έλληνες που εξανδραποδίστηκαν και δολοφονήθηκαν από τους τουρκαλβανούς για τέσσερις αιώνες ήταν ακριβώς οι πρόγονοι των σημερινών μαθητών.

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα πρέπει να απορρίψει τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και να φέρει κάτω από κρατική χρηματοδότηση εκπαιδευτικούς που θα εξυψώσουν τις αξίες των Ελλήνων όπως την μαχητική αυταπάρνηση τους ακόμη και ενάντια πολύ υπέρτερων εχθρών.

Συμπερασματικά για τους αλβανούς δολοφόνους του Έντι Ράμα η στυγνή εκτέλεση του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει αρχίσει να σημάνει την απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου.

Με την ανύψωση του εθνικού φρονήματος που είναι απαραίτητο για την επιβίωση του Γένους μας θα επέλθει και η κατάρρευση της απάτης της μεταπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας-ΑΝΕΛ καθώς και όλων των άλλων ομοίων κομμάτων της ιδιοτέλειας και δουλοπρέπειας σε ξένα συμφέροντα.

Οι Έλληνες επιζητούν πια την στροφή στην πρωτογενή παραγωγή σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Το σύμπλεγμα του δανεισμού που κυριάρχησε για δεκαετίες στην κοινωνία μας έχει συντριβεί ιδεολογικά αφού χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν αυτοκτονήσει, χρεοκοπήσει και μεταναστεύσει από την τεχνητή οικονομική κρίση, το παράνομο χρέος και το σώσιμο των τραπεζών. Αναπόφευκτα η ιδεολογική συντριβή των κομμουνιστών νεοφιλελεύθερων του Τσίπρα και του Μητσοτάκη θα τους καταφέρει μια βαριά ήττα στις επόμενες εκλογές.

Η άνοδος μιας Εθνικής Κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής θα ενδυναμώσει πραγματικά την στρατιωτική ισχύ και την διπλωματική δεινότητα της Πατρίδας μας με άμεσο αποτέλεσμα την διασφάλιση των δικαίων των Ελλήνων και στις ελεύθερες αλλά και στις υπό προσωρινή άδικη κατοχή Πατρίδες τους στην Βόρειο Ήπειρο, στην Κύπρο, στον Πόντο, στην Ίμβρο. στην Τένεδο, στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη την Μικρά Ασία.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-dolofonia-tou-kwnstantinou-katsifa-upenthumise-thn-bia-tou-albanikou-krat#ixzz5WjncxHQz

Exit mobile version