Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παπακώστα, υφυπουργός Προ.Πο διορισμένη από τον Καμμένο: Να αυτοπροστατευθούν οι αστυνομικοί από τους χαϊδεμένους παρακρατικούς μας!

Παπακώστα, υφυπουργός Προ.Πο διορισμένη από τον Καμμένο: Να αυτοπροστατευθούν οι αστυνομικοί από τους χαϊδεμένους παρακρατικούς μας!

Όσο αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ήτοι ο έλεγχος ταυτοτήτων αστυνομικών από τον «Ρουβίκωνα» και η επίθεση παρακρατικών σε αστυνομικούς μέσα στα δικαστήρια, άλλη τόση προκάλεσαν και οι δηλώσεις Παπακώστα σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώνας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενη στο περιστατικό με τον έλεγχο ταυτοτήτων αστυνομικών από τον Ρουβίκωνα, είπε:

“τα μέλη της συλλογικότητας ζήτησαν ταυτότητες όπως ενας πολίτης ζητάει αντίστοιχα από αστυνομικούς με πολιτικά. Και φυσικά θα υπάρξουν επιπτώσεις για τους συγκεκριμένους αστυνομικούς, για τις οποίες θα επιληφθούν οι αρμόδιοι”

Όσον αφορά το περιστατικό με την επίθεση των παρακρατικών μέσα στα δικαστήρια, προέτρεψε τους αστυνομικούς να «εντείνουν την αυτοπροστασία τους, να προσέξουν τον εαυτό τους».

Είναι σαφές πως οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους, που υπουργοποίησαν την Παπακώστα, έχουν αφήσει τους αστυνομικούς, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, όμηρους στις συμμορίες των παρακρατικών εγκληματιών, προκειμένου να χαϊδέψουν το αριστερό τους ακροατήριο.

Είναι επίσης σαφές πως οι παρακρατικές συμμορίες που δρουν ανεξέλεγκτες και ατιμώρητες για πολλά χρόνια τώρα θα παταχθούν μονάχα επί διακυβερνήσεως της Χρυσής Αυγής, αφού δεν είναι μονάχα χαϊδεμένες από τον Σύριζα. Και με τη ΝΔ μια χαρά άνετα καίγανε ολόκληρη την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/papakwsta-ufupourgos-propo-diorismenh-apo-ton-kammeno-na-autoprostauteuoun#ixzz5Wjonqngz

Exit mobile version