Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΙΣΧΟΣ: Σκισμένη και ξεφτισμένη η Ελληνική Σημαία που κυματίζει στην Ακρόπολη!

ΑΙΣΧΟΣ: Σκισμένη και ξεφτισμένη η Ελληνική Σημαία που κυματίζει στην Ακρόπολη!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Σαββατοκύριακο στους επισκέπτες η ξεφτισμένη Ελληνική σημαία στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Κυμάτιζε κομμένη και ξεφτισμένη στα μάτια χιλιάδων τουριστών.

Όπως είπε ένας εκ των φυλάκων του μνημείου σε πολίτη που διαμαρτυρήθηκε για την εικόνα αυτή, “για τη σημαία είναι υπεύθυνος ο στρατός. Έχουν δυο σημαίες. Την μπαλωμένη, που όσο φθείρεται την μπαλώνουν ακόμη περισσότερο και βρίσκεται στη κατάσταση που βλέπεις και μια άλλη σε καλή κατάσταση την οποία χρησιμοποιούν στις επίσημες εκδηλώσεις

Κοινώς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του φύλακα, τις οποίες ουσιαστικά επιβεβαίωσε και το ΥΠΕΘΑ, λέγοντας κατόπιν εορτής ότι «το ζήτημα διευθετήθηκε», υπεύθυνος είναι ο Καμμένος.

Ακόμα και αν ισχύει ότι το ζήτημα «διευθετήθηκε», πόσο καιρό άραγε, η Ελληνική Σημαία κυμάτιζε σε άθλια κατάσταση; Και γιατί τόσο καιρό δεν είχε επιληφθεί το Υπουργείο; Αν έλειπε κανά εξάρτημα από το προσωπικό ελικόπτερο του Καμμένου θα έτρεχε πανικόβλητο ολόκληρο το Υπουργείο. Τώρα που πρόκειται για την Ελληνική Σημαία δεν έπραξαν τίποτε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischos-skismenh-kai-jeftismenh-h-ellhnikh-shmaia-pou-kumatizei-sthn-akropo#ixzz5WjpGYxlF

Exit mobile version