Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΗΕ, Σόρος και “MasterCard” χρηματοδοτούν τους “πρόσφυγες”

ΟΗΕ, Σόρος και “MasterCard” χρηματοδοτούν τους “πρόσφυγες”

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Έχει αναρωτηθεί κανείς, αλήθεια, πώς οι «πρόσφυγες» και «μετανάστες» καλύπτουν τα έξοδά τους προς την Ευρώπη και μέσα σ’ αυτήν; Πολύ απλά, η Ύπατη Αρμοστεία και η Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνεργασία με την MasterCard και τον Σόρος, μοιράζουν απλόχερα προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες σε όλους τους «μετανάστες».

Οι κάρτες αυτές είναι εξοπλισμένες με τα λογότυπα της Ε.Ε. και της Ύπατης Αρμοστείας. Δεν απαιτούνται στοιχεία ταυτότητας για την απόκτησή της και στη θέση του ονόματος του κατόχου αναγράφεται το «UNHCR» και ένα νούμερο.

Οι «πρόσφυγες» είναι επίσης καλά εφοδιασμένοι με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό, όπως ακριβές μπότες, ρούχα πεζοπορίας, smartphones, ακόμη και όπλα.   Κατά την διάρκεια της στάσης τους στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, κάνουν ανάληψη μετρητών από τα ATM’s  για να εφοδιαστούν με προμήθειες.

Η MasterCard ήδη από το 2016 έχει ανακοινώσει ότι εκδώσει προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες για να δώσει στους «πρόσφυγες» «κινητικότητα, ευελιξία και αξιοπρέπεια».

Σε ένα δελτίο Τύπου την περασμένη χρονιά, η MasterCard ανακοίνωσε επίσης την  συνεργασία με τον George Soros, με στόχο την «την επιτάχυνση της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης για τις ευάλωτες ομάδες του κόσμου, ιδιαίτερα των προσφύγων και των μεταναστών».

Το δελτίο Τύπου αναφέρει επίσης ότι ο Τζορτζ Σόρος διέθεσε έως και  500 εκατομμύρια δολάρια  σε  ιδιωτικές επενδύσεις που θα αυξήσουν την ικανότητα ανταπόκρισης στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής τους σε όλο τον κόσμο.

Αυτά συμβαίνουν όχι μόνο στην υπόλοιπη «πολυπολιτισμική» Ευρώπη, αλλά και εδώ, στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», όπου οι «πρόσφυγες» πλακώνονται στο ξύλο μπροστά από τα ΑΤΜ για το ποιος θα πρωτοπάρει το επίδομα των 400 ευρώ το μήνα (για τα μικροέξοδά τους – μιας και η διαμονή και το φαγητό είναι εξασφαλισμένα…) που τους παρέχουν τα αιώνια «κορόιδα», δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι. Όλα αυτά όταν ο μέσος μισθός ενός εργαζόμενου είναι γύρω στα 500 ευρώ.

Αυτά τα «κερατιάτικα» πληρώνουμε οι Έλληνες από το υστέρημά μας για να μην μας εγκαταλείψουν οι «πρόσφυγες». Μέχρι φυσικά να έρθει στα πράγματα η εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής και μας «εγκαταλείψουν» οικειοθελώς, όταν καταλάβουν ότι δεν υπάρχει άλλο «ψωμάκι» στον τόπο αυτό…

Κορίνα Πενέση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ohe-soros-kai-mastercard-chrhmatodotoun-tous-prosfuges#ixzz5WkaRk63h

Exit mobile version