Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θεσσαλονίκη: Νέες συμπλοκές αλλοδαπών μόλις λίγα μέτρα από το Α.Τ. Λευκού Πύργου – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Για ακόμη μια φορά συμμορίες λαθρομεταναστών που λυμαίνονται το κέντρο της Θεσσαλονίκης συνεπλάκησαν μεταξύ τους, προφανώς για τον έλεγχο του παρεμπορίου στην περιοχή.

Οι νέες αυτές συμπλοκές έρχονται σε συνέχεια αυτών που συνέβησαν κοντά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης λίγες μέρες πριν. Το νέο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους όταν 2-3 άτομα από ομάδα αλλοδαπών άρχισαν να χειροδικούν ο ένας εναντίον του άλλου, λίγα μόλις μέτρα από το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Μάλιστα, παρότι στο σημείο υπήρχε αστυνομική δύναμη της ομάδας Ζ, τα άτομα συνέχισαν να χειροδικούν μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.Μετά από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί της «Ζ» επενέβησαν, εξαπολύοντας… απειλές και στη συνέχεια προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων. Σημειώνεται πως στο σημείο βρίσκονταν περίπου 50 αλλοδαποί.

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει μετατραπεί σε πραγματικό γκέτο ανομίας και βίας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείο Προ-Πο να παρακολουθεί αμέτοχη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-sumplokes-me-allodapous-jana-sto-kentro-ths-thessalonikhs#ixzz5WqM4WUap

Exit mobile version