Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Kontra Channel: Διψήφια τα ποσοστά δημοτικότητας του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου – Στο 16% η Χρυσή Αυγή στην Μακεδονία! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και την δυναμική του Εθνικιστικού Κινήματος ήταν τα όσα ειπώθηκαν πρόσφατα στις βραδυνές πολιτικές εκπομπές του “Kontra Channel”.

Την αρχή την έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος αναφέρθηκε σε συζήτηση με δημοσκόπο, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε: “Τον ρώτησα για την Χρυσή Αυγή. Άλλοι την έχουν στο 7% και άλλοι την έχουν με διψήφιο νούμερο, δηλαδή πάνω από 12%. Μου λέει “Δεν ξέρω να σου πω συνολικά για όλη την επικράτεια. Στην Κεντρική Μακεδονία η Χρυσή Αυγή είναι στο 16%!

Από την πλευρά της η πολιτική αναλύτρια της εταιρείας δημοσκοπήσεων Rass, Μαρία Καρακλιούμη ανέφερε: “Είδαμε τα γεγονότα στην Αλβανία και την υπόθεση Κατσίφα να ενισχύεται η Χρυσή Αυγή κυρίως ως προς την δημοτικότητα του Αρχηγού, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, η οποία πλέον είναι διψήφια… Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που ψηφίζει Χρυσή Αυγή ταυτίζεται ιδεολογικά, δεν είναι μια ψήφος διαμαρτυρίας”.

Και οι δυο συνηγορούν σε αυτό που αντιλαμβάνεται σύσσωμη η Ελληνική Κοινωνία: Στις ερχόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα πετύχει μια ακόμη μεγάλη Νίκη!

Διαβάστε επίσης: Αιμίλιος Λιάτσος: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια, αλλά το κρύβουν! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kontra-channel-dipshfia-ta-pososta-dhmotikothtas-tou-n.g.michaloliakou-sto#ixzz5WrE3XMQn

Exit mobile version