Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου στο κέντρο της Αθήνας και οι χρεωκοπημένοι πολιτικάντηδες ζητούν την ψήφο μας. Ήρθε ο Μπακογιάννης στην γειτονιά μας χθες να βγάλει φωτογραφίες, να μας πείσει ότι είναι ένας από εμάς. Εμείς όμως δεν ερχόμαστε στις γκετοποιημένες περιοχές για βόλτα και φωτογραφίες, εμείς ζούμε εδώ και υποφέρουμε. Μόλις δύσει ο ήλιος κρυβόμαστε στα σπίτια μας. Εκεί μας κατάντησαν και έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο μας. Αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα το ’90 και οι γειτονιές μας έγιναν ζούγκλες! Μόνο Χρυσή Αυγή γιατί μόνο έτσι θα μπορούμε να κυκλοφορούμε πάλι στις γειτονιές μας.

Μιχάλης Λ.

Σφυροκόπημα Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής στην αρχιτοκογλύφο Μέρκελ – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Μιλάνε για τον λαό την ώρα που φοβούνται τον λαό. Αυτό είναι το οξύμωρο και το παράδοξο της ψευτοδημοκρατίας τους. Ξεπουλάνε την Μακεδονία μας στους σκοπιανούς, έχουν παρατήσει την Θράκη στο έλεος του τουρκικού προξενείου, κάνουν πλάτες στους αλβανούς που δολοφόνησαν τον Ήρωα Κατσίφα που ύψωσε την Ελληνική σημαία και ύστερα ζητούν στήριξη στις εκλογές για το “καλό του τόπου” και της “δημοκρατίας”. Αυτή την “ψευτοδημοκρατία” τους την φτύνουμε όπως έχει πει ο Αρχηγός μας στο παρελθόν. Η Ελλάδα θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και σε αυτή την νέα Ελλάδα όλοι αυτοί οι προδότες δεν θα έχουν καμία θέση. Ζήτω η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Γ.Κ.

Ε. Καρακώστας: «Ωμή παρέμβαση του προέδρου της βουλής στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη»! Κωμική απάντηση Βούτση: «Πήγα στη δίκη ως… πολίτης» ΒΙΝΤΕΟ

Βουλγαρία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία και Κροατία αποχώρησαν από το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την (λαθρο)μετανάστευση, κοινώς σφράγισαν τα σύνορά τους. Όταν μπαίνουν κλέφτες στο σπίτι σου το ασφαλίζεις, δεν το αφήνεις αφύλακτο να μπουν μέσα να σου βιάσουν την γυναίκα και τα παιδιά σου όπως κάνουν εδώ. Είναι απλά τα πράγματα και δεν έχουν καμία δουλειά να μας κάνουν μαθήματα “αντιρατσισμού” και “αλληλεγγύης” οι βολεμένοι των Προαστίων που τους φυλούν ολόκληροι στρατοί αστυνομικών. Οι λαϊκές συνοικίες μαστίζονται από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που προτίθεται να κάνει κάτι για να αντιμετωπίσει υπεύθυνα αυτό το μείζον πρόβλημα είναι η Χρυσή Αυγή. Ας σταματήσουν τις απειλές λοιπόν τα κομματόσκυλα γιατί ό,τι και να κάνουν δεν θα αλλάξουμε γνώμη. Η Ελλάδα στους Έλληνες!

Κ.Ε.

Δυσωδία κλεφτοΠασόκ: Ζητήθηκε άνοιγμα λογαριασμών για την κλίκα Σημίτη για το σκάνδαλο C4i

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-15-noembriou-2018#ixzz5Wus09Of9

Exit mobile version