Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνισμός, ο Μείζων Εχθρός του Έθνους

Ανθελληνισμός, ο Μείζων Εχθρός του Έθνους

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου την 28η Οκτωβρίου αναδεικνύει αναμφισβήτητα, σαφώς και καθάρια το βαθύ μίσος που τρέφει η πλειοψηφία των Αλβανών για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πολύ περισσότερο όμως τα παρελκόμενα αυτής της δολοφονίας συντέλεσαν ώστε οι Έλληνες Πατριώτες να συνειδητοποιήσουν ο μεγαλύτερος φορέας ανθελληνισμού δεν είναι τα γειτονικά κράτη αλλά το ίδιο το κατ’ επίφαση “ελληνικό” Κράτος.

Ενδεικτικό αυτής της ωμής μα πέρα για πέρα αληθινής πραγματικότητας το γεγονός ότι την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές, οι Αλβανοί δεν έχουν ακόμη παραδώσει τη σωρό του Κ. Κατσίφα στην οικογένειά του, επτά ολόκληρες μέρες μετά τη δολοφονία του! Κι αν η οικογένεια του Ήρωος στέκει ανήμπορη μπρος στην θρασύτητα και την απανθρωπιά της αλβανικής κυβερνήσεως, τί πράττει το Κράτος το “ελληνικό” για να διαφυλάξει και να προασπίσει όχι τα απλώς τα στενά πλαίσια της εθνικής μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο αλλά τα περίφημα ανθρωπιστικά ιδεώδη τα οποία βεβαίως αφειδώς επικαλείται όταν πρόκειται για ξένους στην ελληνική επικράτεια; Ουδέν!

Το ευρωπαϊκό Κράτος λοιπόν, “προνόμιο” το οποίο διαρκώς επικαλείται ο ανώτατος πολιτειακός άρχων της χώρας αλλά και οι πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου “δημοκρατικού” τόξου, εμπαίζεται σκαιώς υπό των Αλβανών, δίχως την παραμικρή ελληνική αντίδραση. Κι αν βεβαίως ο εξευτελισμός αφορούσε μια πολιτική ηγεσία αχρείων και ραγιάδων, ουδόλως θα μας απασχολούσε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, εμπαίζεται ένα ολόκληρο Έθνος το οποίο επί τρεις δεκαετίες ταΐζει αλβανικές οικογένειες και επιπλέον, έχει μετρήσει εκατοντάδες νεκρούς από την εγκληματικότητα των Αλβανών λαθρομεταναστών.

Οι Αλβανοί συνεπώς, φτύνουν όλους τους Έλληνες και οι πολιτικοί ταγοί της χώρας μας μαζί με τη δικτατορία των μίντια επιχειρούν να μας πείσουν ότι βρέχει. Ποιος είναι όμως περισσότερο ανθέλληνας; Ο Αλβανός αστυνομικός που δολοφόνησε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ή η εκπρόσωπος της κυβερνήσεως Τσίπρα-Καμμένου που βρισκόταν στους Βουλιαράτες επ’ αφορμής των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου την ώρα της δολοφονίας και όχι μόνο δεν προσέτρεξε για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της μειονότητας αλλά ευθύς αμέσως μίλησε για ακραίο και εξτρεμιστή που αντιμετωπίστηκε από την αλβανική αστυνομία;

Είναι περισσότερο ανθέλληνες οι Αλβανοί που επιχαίρουν για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Ήρωος ή μήπως η ηγεσία της “ελληνικής” αστυνομίας η οποία λειτουργώντας ως πρεσβεία της Αλβανίας εν Αθήναις έσπευσε να υιοθετήσει την αλβανική εκδοχή των γεγονότων και δεν αρκέστηκε μονάχα σ’ αυτό το αίσχος αλλά επιχείρησε και να βρωμίσει τον Ήρωα, “διαρρέοντας” στα μέσα ενημέρωσης πως ο νεκρός είχε συλληφθεί το 2008 για διακίνηση ναρκωτικών (για την υπόθεση ο Ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε αθωωθεί πανηγυρικά, αλλά αυτό δεν ενδιέφερε τις διαρροές της ΕΛ.ΑΣ., στόχος άλλωστε ήταν να σπιλωθεί ο δολοφονηθείς από τους Αλβανούς).

Εν κατακλείδι, απέναντι στο ψευτορωμαίικο των ανθελλήνων με τα κατασκευασμένα, κίβδηλα είδωλα (βλέπε ανύπαρκτοι “νεκροί” πολυτεχνείου, της ΕΡΤ(!) και ούτω καθ’ εξής) υπάρχει η αληθινή Ελλάς των Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους. Από τα λιοντάρια της ΕΛΔΥΚ το 1974 μέχρι τον Αριστοτέλη Γκούμα, τον Γιώργο Φουντούλη, τον Μάνο Καπελώνη και τέλος τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Μια Ελλάς που εξακολουθεί να υπάρχει ακριβώς επειδή υπάρχουν ακόμη εκείνοι που το Καθεστώς χαρακτηρίζει “εξτρεμιστές και ακραίους” για να αγωνίζονται. Σ’ αυτή την κατηγορία έχει το ανθελληνικό Καθεστώς κατατάξει πρωτίστως τη Χρυσή Αυγή και αυτό πράγματι, είναι μια από τις μεγαλύτερες περγαμηνές του Κινήματός μας.

Υπό αυτό το πρίσμα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν έχει καθήκον απλώς να μη λησμονηθεί η ηρωϊκή Θυσία των Αριστοτέλη Γκούμα και Κωνσταντίνου Κατσίφα. Το πραγματικό μας καθήκον είναι να γαλουχήσουμε την Ελληνική μας Νεολαία με αυτά τα εξόχως παράταιρα για την εποχή μα αναμφισβήτητα Ηρωϊκά Εθνικά Πρότυπα, ώστε να ΄ρθει η μέρα που αυτή η Νεολαία ως Εθνικός Στρατός πια να υψώσει τη Γαλανόλευκη στην προαιώνια ελληνική γη που οι Γκούμας και Κατσίφας πότισαν με το αίμα τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnismos-o-meizwn-echthros-tou-ethnous#ixzz5WusKBSCx

Exit mobile version