Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών: Αναγνώριση “μακεδονικής μειονότητας” ζητάνε οι ανθέλληνες του “ουράνιου τόξου”

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Συνέδριο στο Ξινό Νερό Φλωρίνης πραγματοποίησε το Ουράνιο Τόξο την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Έχοντας γνώση από την νίκη της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα, οι ανθέλληνες της κυβερνήσεως περικύκλωσαν όλο τον νομό σε ένα κλίμα αστυνομοκρατίας για να διεξαχθεί το συνέδριο των εταίρων τους στην «Συμφωνία των Πρεσπών».

Τελικά, παρά την κυβερνητική αβάντα από Σύριζα – Ανέλ, οι φιλοσκοπιανοί δεν καταφέρανε ούτε για να γεμίσουν ένα πούλμαν, δείγμα του πόσο ανεδαφικές είναι οι πομφόλυγες του βουλγαρικού επεκτατισμού που συνεχίζουν και διαδίδουν ένα και πλέον αιώνα αφότου οι Μακεδονομάχοι λύσανε οριστικά και αμετάκλητα αυτά τα ζητήματα.

Αυτοί οι 20 γραφικοί που μαζεύτηκαν στο Ξινό Νερό ουσιαστικά πανηγύρισαν για την «Συμφωνία των Πρεσπών» και συζήτησαν από κοινού το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την αναγνώριση «μακεδονικής μειονότητας» εντός ελληνικού εδάφους, προκειμένου να βρει εφαρμογή και το κατά τα άλλα άχρηστο άρθρο του σκοπιανικού συντάγματος που ορίζει ότι η κυβέρνησή τους οφείλει να «φροντίζει για την κατάσταση και τα δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν στον “μακεδονικό” λαό στις γειτονικές χώρες». Ουσιαστικά, οι σκοπιανοί κινούνται στα βήματα της τουρκίας και σχεδιάζουν μεθοδικά την δημιουργίας μίας μειονότητας εκεί που δεν υπάρχει.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν τα περί της «μακεδονικής» γλώσσας και η «ανάγκη» αναγνώρισης της «μακεδονικής» μειονότητας. Αυτά δεν είναι πράγματα που πρέπει να αγνοούνται. Είναι απολύτως σίγουρο πως σε λίγα χρόνια θα ενταθούν οι εκδηλώσεις όλων αυτών ως απόρροια της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ υπερατλαντικά δολάρια θα έρθουν να ναυλώσουν πούλμαν που θα πηγαινοέρχονται από τα Σκόπια για αυτές τις εκδηλώσεις, προκειμένου να δημιουργηθεί στο εξωτερικό η εντύπωση της δήθεν ύπαρξης μίας τέτοιας «μειονότητας».

Οι ελληνικές αρχές, προεξάρχοντος του ΥΠΕΞ, όφειλαν να έχουν απαγορεύσει από την αρχή τέτοιες εκδηλώσεις ανθελληνισμού επί ελληνικού εδάφους, όμως η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και οι υποσχέσεις τους προς τους υπερατλαντικούς αφέντες τους δείχνουν να υπερισχύουν, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια την εθνική μας κυριαρχία στο μέλλον, άμεσο ή απώτερο, δεν έχει σημασία.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anagnwrish-makedonikhs-meionothtas-zhtane-oi-anthellhnes-tou-ouraniou-tojou#ixzz5WxIF9Tni

Exit mobile version