Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλη απόλαυση να ακούμε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ξεβρακώνουν τους ψευτοδημοκράτες για τον μύθο του Πολυτεχνείου. Είχαν καλομάθει 40 χρόνια να μιλάνε μόνοι τους και να γλεντάνε εις βάρος των Ελλήνων, τρώγοντας, πίνοντας και κλέβοντας. Έφαγαν ακόμα και το μεδούλι του Έλληνα και τολμούν να μιλάνε δημόσια για “δημοκρατία” οι πιο ακραίοι δυνάστες όλων των εποχών. Συμμορία κλεφτών που έχει καταφέρει να νομοθετήσει την πλήρη ασυλία τους και έχει στείλει τον λογαριασμό στους μη προνομιούχους. Τέλειωσαν αυτά και προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που σας ψηφίζω από το 2012 και με κάνετε περήφανο! Ζήτω η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!

Μιλτιάδης Π.

Γ. Λαγός: Η προπαγάνδα του Πολυτεχνείου γκρεμίζεται – Δεν υπήρξε ποτέ νεκρός εντός του Πολυτεχνείου! Απόλυτος πανικός στο “συνταγματικό τόξο” ΒΙΝΤΕΟ

Μας έχουν ζαλίσει αυτές τις μέρες με την αναθεώρηση του Συντάγματος. Του Συντάγματος που το έχουν κάνει κουρελόπανο και το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν και αλά καρτ. Έβαλαν το τρίτο κόμμα φυλακή, επειδή τους έπαιρνε τις ψήφους και ακόμα και σήμερα ενώ το έχουν ομολογήσει από πρώτο χέρι δεν έχει πάει ούτε ένας φυλακή. Μιλάνε αυτοί για Σύνταγμα και θέλουν να τους εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός για να του αλλάξουν τα φώτα, να μπορούν να νομιμοποιήσουν τις παράνομες και αντισυνταγματικές ελληνοποιήσεις που έχουν κάνει και να φτιάξουν νέους κομματικούς αλλόφυλους στρατούς. “Δεν σφάξανε” που λέει και ο λαός, έχουν γνώση οι φύλακες. Χρυσή Αυγή για να τους κοπεί ο βήχας μια και καλή.

Μαρία Α.

Γ. Γερμενής: Εμπαιγμός της κυβέρνησης πάνω στον θάνατο 99 συνανθρώπων μας! ΒΙΝΤΕΟ

Συγχαρητήρια Χρυσαυγίτες για τον Αγώνα που δίνετε για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Η ιστοσελίδα σας είναι ένα ημερολόγιο Εθνικής Αντίστασης, καθώς κάθε ημέρα βρίσκω τις ιστορικές αναφορές για σημαντικά γεγονότα και προσωπικότητες της Ελληνικής Ιστορίας που όλοι οι άλλοι έχουν ξεχάσει. Ενημερώνομαι επίσης για όλα τα σκάνδαλα και τις βρωμιές του σάπιου πολιτικού συστήματος που ξεσκεπάζετε μέσα στην Βουλή. Γι΄ αυτό οι ανακοινώσεις και οι δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής δεν παίζουν στα διαπλεκόμενα κανάλια. Επειδή τους πονάνε! Σας ψήφισα για πρώτη φορά το 2012 και μετανιώνω που δεν σας στήριζα νωρίτερα. Θα ψηφίζω Χρυσή Αυγή μέχρι την Νίκη!

Θοδωρής Κ.

Εισβολή στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα από παρακρατικούς – «Περίεργη» και διαρκής η απουσία της αστυνομίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-16-noembriou-2018#ixzz5X27qJ3Pb

Exit mobile version