Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε τα χαϊδεμένα τους δεν τους θέλουν: Δεν αφήσανε τους βουλευτές του Σύριζα να καταθέσουν στεφάνι στην κεφάλα του Σβορώνου! ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε τα χαϊδεμένα τους δεν τους θέλουν: Δεν αφήσανε τους βουλευτές του Σύριζα να καταθέσουν στεφάνι στην κεφάλα του Σβορώνου! ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε νωρίτερα  στο Πολυτεχνείο όπου μετέβη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για να καταθέσει στεφάνι. Η ομάδα προπηλακίστηκε και δέχτηκε επίθεση. Ανάμεσα σε όσους δέχτηκαν επίθεση είναι ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, καθώς και οι Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Φίλης, ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Θοδωρής Δρίτσας και ο Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Πολυτεχνείο από τον πεζόδρομο, ωστόσο αριστεροί τους έκλεισαν την είσοδο και δεν τους άφησαν να μπουν στο ακαδημαϊκό ίδρυμα. Ηταν τότε που ξέσπασε η ένταση, καθώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέμεναν να μπουν και άρχισαν τα σπρωξίματα και οι κλωτσιές, ενώ κάποιοι πέταγαν καφέδες και νερά. Τελικά η αντιπροσωποεία δεν κατάφερε να μπει στο Πολυτεχνείο και αποχώρησε.

Όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί, έγιναν παρότι οι συριζαίοι επέλεξαν να πάνε νωρίς το πρωί στο Πολυτεχνείο -ώστε να μην έχει πολύ κόσμο- προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι. Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με σπρωξιές, κλωτσιές, ενώ κάποιοι εκτόξευαν καφέδες και μπουκάλια με νερό.

Και όλα αυτά γίνανε ενώ επί Σύριζα η πολιτική των αρχών είναι της πλήρους ανοχής στους παρακρατικούς, σαφές δείγμα ότι ισχύει κι εδώ το «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Το αστείο του ζητήματος είναι ότι παρότι προπηλακίστηκαν από συντρόφια τους, οι συριζαίοι στις δηλώσεις τους κατήγγειλαν τον… φασισμό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-ta-chaidemena-tous-den-tous-theloun-den-afhsane-tous-bouleutes-tou-sur#ixzz5X28xh768

Exit mobile version