Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σόρος και Συμφωνία των Πρεσπών: Εκατοντάδες εκατομμύρια οι χορηγίες στις οργανώσεις των Σκοπιανών

Σε συνέχεια των όσων έχουμε κατά καιρούς πει για την δράση του γνωστού διεθνούς πλουτοκράτη George Soros εναντίον της Ελλάδος, ένα δημοσίευμα της εφημερίδος «Τα Νέα» έρχεται ουσιαστικά να μας επιβεβαιώσει, αλλά και να προσθέσει πληροφορίες στο ψηφιδωτό της ανθελληνικής δράσεώς του στο τμήμα τουλάχιστον της Συμφωνίας των Πρεσπών και της προδοσίας της Μακεδονίας μας.

Σύμφωνα, με το δημοσίευμα, λοιπόν, «το ίδρυμα Open Society του Τζόρτζ Σόρος από το 1992 ως το 2016 έχει δώσει στα Σκόπια 98,7 εκατομμύρια από χρήματα του Σόρος, όπως και άλλα 35 εκατομμύρια από χορηγίες».

Και φυσικά, αυτά τα χρήματα δεν πάνε μόνο σε… ανθρωπιστικούς σκοπούς. Επί του ζητήματος συνεχίζει το δημοσίευμα: «Τα δήθεν «μακεδονικά» σωματεία της γείτονος επίσης έπαιρναν χρήματα από το ίδρυμα του Σόρος. Έδωσε όμως και 25 εκατομμύρια ευρώ απευθείας στις κυβερνήσεις των Σκοπίων ως το 2016, 9 εκατομμύρια σε δημοσιογράφους και 1,9 εκατομμύρια σε επιχειρήσεις!»

Αυτά τα ολίγα για να γίνει αντιληπτό ότι δεν υφίσταται «προοδευτισμός», παρά μόνο ανθελληνισμός, αλλά και ότι η μπίζνα του αριστερισμού έχει πολλά λεφτά, όχι μόνο για το λεγόμενο «προσφυγικό», αλλά για κάθε προδοσία εναντίον του Ελληνισμού.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/soros-kai-sumfwnia-twn-prespwn-ekatontades-ekatommuria-oi-chorhgies-stis-or#ixzz5X330BAwc

Exit mobile version