Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν κρατούν οι μπολσεβίκοι στυλιάρια είναι… σημαίες, όταν οι Χρυσαυγίτες κρατούν Ελληνικές Σημαίες είναι “τάγματα εφόδου”

Όταν κρατούν οι μπολσεβίκοι στυλιάρια είναι... σημαίες, όταν οι Χρυσαυγίτες κρατούν Ελληνικές Σημαίες είναι “τάγματα εφόδου”

Μια εικόνα που κυριάρχησε και στην φετινή απαξιωμένη πορεία για τον “μύθο του Πολυτεχνείου” ήταν αυτή των “δημοκρατικών” ταγμάτων εφόδου της αριστεράς.

Δεκάδες μπολσεβίκοι, ΚΚ€δες κοινοβουλευτικοί και εξωκοινοβουλευτικοί και διάφορα άλλα γκρουπούσκουλα εμφανίστηκαν στους δρόμους της Αθήνας με κράνη και στυλιάρια έτοιμοι για μάχη. Τα… δημοκρατικά τάγματα εφόδου της αριστεράς δεν δίστασαν να εμφανιστούν στην πορεία με πλήρη εξάρτυση.

Η υποκρισία του πολιτικού συστήματος και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ έγκειται στο γεγονός ότι αν οι συγκεκριμένοι ήταν Χρυσαυγίτες και αντί για το σφυροδρέπανο είχαν στα κοντάρια την Ελληνική Σημαία, αυτόματα θα γινόντουσαν από ομάδες περιφρούρησης σε “τραμπούκους” και “ακροδεξιά τάγματα εφόδου”.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-kratoun-oi-mpolsebikoi-stuliara-einai-shmaies-otan-oi-chrusaugites-kra#ixzz5X8v0DnKV

Exit mobile version