Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Επιτέλους άρχισε να ξυπνάει το Ελληνικό Αίμα σ΄ αυτήν την χώρα. Από άκρη σε άκρη υψώνονται Ελληνικές Σημαίες άλλοτε για να εναντιωθούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και άλλοτε για να τιμήσουν τον σύγχρονο Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα και τον Αγώνα του για Ελευθερία της Βορείου Ηπείρου. Μπορεί τα μνημόνια να μας γονάτισαν, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι συνεχίζει αυτός ο τόπος να γεννά Ήρωες και πως την Πατρίδα αυτή όσο και αν την πολεμούνε, υπάρχουν ακόμη Ελληνόπουλα που με τον Αγώνα τους την Τιμούνε. Ελπίζω ο δρόμος της δικαίωσης να είναι σύντομος. Πατρίδα, Τιμή, Χρυσή Αυγή!

Στέφανος Γ.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε το κυβερνητικό επικοινωνιακό τέχνασμα με την Συνταγματική αναθεώρηση

Όσοι άφησαν ένα λουλούδι στον Κατσίφα, όσοι ύψωσαν την Ελληνική Σημαία στην Βόρειο Ήπειρο είναι φασίστες και καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Ενώ όσοι αφήνουν λουλούδια στην κεφάλα του Πολυτεχνείου και υψώνουν ντυμένοι στρατιώτες την αριστερή γροθιά είναι οι δημοκράτες, που αγαπάνε όλο τον κόσμο. Ρε ποιον δουλεύετε; Αρκετά με τα παραμύθια σας και τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, τους νεκρούς της ΕΡΤ, σ΄ αυτήν την γη, τα τελευταία χρόνια όσοι έπεσαν για μια Ιδέα δεν ήταν παρά για μια Ιδέα Εθνική, για μια Σημαία Ελληνική αυτοί είναι οι Ήρωες και αυτούς πρέπει να τιμάμε.

Φώτης Π.

Ο μύθος του Πολυτεχνείου και ο… θρύλος της Ηλένιας

Κουράστηκα να ακούω για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και κουράστηκα να μου επιβάλλουν να τιμήσω κάτι το οποίο ούτε την Χούντα έριξε και κανείς ποτέ δεν έμαθε τι ακριβώς έγινε. Μας ταΐζουν παραμύθι και αν τολμήσει να πει κανείς “φτάνει έλεος” του κρεμάνε κουδούνια. Ποια χούντα ρίξατε; Είστε η προσωποίηση της χούντας! Τα ματ των αριστερών ψεκάζουν ανθρώπους, το παρακράτος σας καίει τις περιουσίες του κόσμου και δολοφονεί αθώα παιδιά δεν μπορούμε στην ίδια μας την χώρα να πούμε ότι είμαστε περήφανοι Έλληνες και μας λέτε εσείς ότι ρίξατε την χούντα; Ε, όχι κύριοι την δημοκρατία ρίξατε και εγκαθιδρύσατε την κόκκινη σας χούντα.

Πάνος Σ.

Α. Γρέγος: Φιμώνετε κάθε πατριωτική φωνή στο διαδίκτυο! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-18-noembriou-2018#ixzz5XBlxlFH1

Exit mobile version