Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεφτίλα ξακουστή

Ξεφτίλα ξακουστή

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» είναι ένας ύμνος «απ’ τα κόκκαλα βγαλμένος των Ελλήνων τα Ιερά». Είναι γραμμένος στο πεντάγραμμο της Ιστορίας με Αίμα Νεκρών Προγόνων αντί μελάνι κι έχει αντί για νότες, σφαίρες κι αντί για μουσικά κλειδιά, τα χέρια, πόδια και μάτια, όσων τραυματίστηκαν για την λευτεριά.

Είναι απολύτως λογικό να το μισούν οι εχθροί της Πατρίδος. Είναι απολύτως λογικό οι μπολσεβίκοι, να κάνουν ό,τι έκαναν από ιδρύσεως της σιχαμερής τους κλίκας, να μάχονται τον Ελληνισμό. Δεν με ξενίζουν καθόλου οι άρρωστες ανθελληνικές αριστερές στριγγλιές, είτε είναι παραμορφωμένων καθηγητάδων σε εντεταλμένη κομματική υπηρεσία, είτε είναι αισχρών κονδυλοφόρων των φυλλάδων του κατακτητή, είτε είναι κομματόσκυλων, τενεκέδων της ζωής που κρύβονται στα κόμματα. Οι δυνατές τους φωνές εναντίον της Ελλάδος είναι το πολιτικό 15λεπτο δημοσιότητάς τους και θα περάσει.

Αυτοί που δύσκολα καταπίνω, είναι οι αποχαυνωμένοι «κεντρώοι» της κοινωνίας μας. Αυτοί, που με την εγκληματική πλέον ανοχή τους σε κάθε κνώδαλο, που θέλει να μας διαλύσει, αν δεν είναι αντικοινωνικά παράσιτα, είναι de facto κοινωνικοί ηλίθιοι.

Αυτοί που κάθονται στην σκιά της ζωής, τρέμοντας τον ήλιο του αγώνα. Αυτοί που για να δικαιολογήσουν την δειλία τους, τολμάνε τα ξόανα, να λένε εμάς «ακραίους».

Και κάθονται παθητικοί, αναμένοντας με την μοχθηρία του ευνούχου: αν οι μπολσεβίκοι μας νικήσουν, θα ζητωκραυγάσουν υπέρ της κομμούνας. Αν εμείς κερδίσουμε, θα ζητωκραυγάσουν υπέρ ημών. Σας έχω νέα «καθώς πρέπει» πατριώτες: Εσείς είστε το σύστημα! Εσάς πρέπει να γκρεμίσουμε για να νικήσουμε τον μπολσεβίκο! Εσείς είστε η δύναμη του αριστερού προδότη!

Εσείς, που δεν πήγατε στα σχολειά που απέβαλλαν τα παιδιά σας (!!!) να ζητήσετε τον λόγο και να διαμαρτυρηθείτε. Εσείς που κρύβεστε πίσω από τις οικονομικές δυσκολίες για να μην αγωνιστείτε.

Ποιος σας είπε ότι οι Μακεδονομάχοι δεν είχαν παιδιά να θρέψουν; Ότι δεν παράτησαν καριέρες για να πολεμήσουν; Ποιος σας είπε ότι οι Χρυσαυγίτες με τις μαύρες μπλούζες που οργώνουν την Ελλάδα, διαδηλώνουν υπέρ Πατρίδος και συγκρούονται, υπόκεινται σε διωγμούς και συκοφαντίες, ποιος σας είπε, ότι δεν έχουν οικονομικά ή οικογενειακά προβλήματα;

Εσάς είχε στο μυαλό του ο αιχμηρός Σουρής όταν έγραφε:

Στον καφενέ απ’ έξω σαν μπέης ξαπλωμένος,
του ήλιου τις ακτίνες αχόρταγα ρουφώ,
και στών εφημερίδων τα νέα βυθισμένος,
κανέναν δεν κοιτάζω, κανέναν δεν ψηφώ.
Σε μία καρέκλα το να ποδάρι μου τεντώνω,
το άλλο σε μίαν άλλη, κι ολίγο παρεκεί
αφήνω το καπέλο, και αρχινώ με τόνο
τους υπουργούς να βρίζω και την πολιτική.

Ευτυχώς για την Ελλάδα, υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα Χρυσαυγίτες. Που κάποτε φώναξαν Μολών Λαβέ, κάποτε φώναξαν Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους και τώρα φωνάζουν: Αριστεροί και Μπολσεβίκοι αυτή η γη ΔΕΝ σας ανήκει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jeftila-jakousth#ixzz5XC3s6CAz

Exit mobile version