Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αριστερά ξεμαλλιάσματα: Και στην αμερικανική πρεσβεία πετάγανε καφέδες στους συριζαίους – BINTEO

Αριστερά ξεμαλλιάσματα: Και στην αμερικανική πρεσβεία πετάγανε καφέδες στους συριζαίους - BINTEO

Γράψαμε ήδη για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι συριζαίοι στην προσπάθειά τους να καταθέσουν στεφάνι στην κεφάλα του Σβορώνου.

Τελικά, όπως διαβάζουμε, δεν κατάφεραν να πάνε ούτε στην Αμερικανική Πρεσβεία. Βεβαίως, το όλο πρόβλημα είναι ότι πήγανε εκτός ωρών λειτουργίας, γιατί ο αμερικανός πρέσβης τους ραίνει με ροδοπέταλα και ύμνους για την εθνοπροδοτική πολιτική τους.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, οι συριζαίοι φτάνοντας στην αμερικανική πρεσβεία βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα συντρόφια τους από το παρακράτος, οι οποίοι εκσφενδονίσθηκαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα κατά των συριζαίων, ενώ στην συνέχεια πέσανε και μερικές «ψιλές».

Στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσαν στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές του κόμματος- ανάμεσά τους οι κ.Ν.Παππάς, Π.Σκουρλέτης, Π.Ρήγας, Αννέτα Καββαδία, Ν.Φίλης, Θοδωρής Δρίτσας και Τρύφων Αλεξιάδης. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της έντασης.

Τα ηθικά διδάγματα της όλης ιστορίας είναι δύο:

Α) Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Β) Στην αμερικανική πρεσβεία μόνο σε ώρες λειτουργίας

Στην ερώτηση τι κάνανε οι αμερικανοκομμουνιστές του Σύριζα να διαδηλώνουν στην αμερικανική πρεσβεία δεν μπορούμε να απαντήσουμε, άβυσσος η ψυχή των κομμουνιστών.

Υ.Γ. Όσο τους πετάγανε καφέδες, οι συριζαίοι φωνάζανε τους συντρόφους τους… «φασίστες»… Άβυσσος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aristera-jemalliasmata-kai-sthn-amerikanikh-presbeia-petagane-kafedes-stous#ixzz5XCa90Kho

Exit mobile version