Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεταίροι του Σύριζα και στην αθώωση των παρακρατικών του «Ρουβίκωνα» οι ΑΝΕΛ

Συνεταίροι του Σύριζα και στην αθώωση των παρακρατικών του «Ρουβίκωνα» οι ΑΝΕΛ

Το ότι οι πάσης φύσεως αριστερίστικες συμμορίες είναι στην ουσία παρακρατικοί το έχει καταλάβει και ο πιο αδαής. Ιδιαιτέρως στην περίπτωση της αναρχικής «συλλογικότητας» του «Ρουβίκωνα» τα περιστατικά είναι πραγματικά κραυγαλέα. Μέχρι και «ταξιτζήδες» έκαναν τους αστυνομικούς για τα χαϊδεμένα τους οι συριζαίοι, με εντολή του προέδρου της Βουλής.

Όπως διαβάζουμε, όμως, σήμερα, οι συριζαίοι δεν είναι μόνοι σε αυτή την πρακτική τους απέναντι στους παρακρατικούς. Έχουν και κυβερνητικό εταίρο, τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι φρόντισαν για την αθώωση του Ρουβίκωνα.

Συγκεκριμένα, σε δίκη που διεξήχθη ενάντια σε παρακρατικούς του Ρουβίκωνα για κατάληψη στα γραφεία των ΑΝΕΛ, ο συνεργάτης του Πάνου Καμμένου δήλωσε ότι ουδέποτε ασκήθηκε ποινική δίωξη από τους ΑΝΕΛ κατά των παρακρατικών. Μάλιστα, ερχόμενος αντιμέτωπος με τις τότε δηλώσεις του ίδιου του Καμμένου, ο συνεργάτης του δήλωσε πως ο… πρόεδρος εξαπατήθηκε από την αστυνομία.

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της παλινωδίας ήταν να εκδοθεί αθωωτική απόφαση για τους παρακρατικούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunetairoi-tou-suriza-kai-sthn-athwwsh-twn-parakratikwn-tou-roubikwna-oi-an#ixzz5XDR5sPBa

Exit mobile version