Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιορτή της καταστροφής: Βομβαρδισμένο τοπίο άφησαν πίσω οι κουκουλοφόροι συμμορίτες

Εκτεταμένες καταστροφές στα κτίρια που χρησιμοποίησαν οι αναρχικοί ως ορμητήρια τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη για να «γιορτάζουν» το Πολυτεχνείο.

Καρέκλες, θρανία, στεφάνια και ό,τι μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα είναι τα απομεινάρια των επεισοδίων που έγιναν χθες στο Πολυτεχνείο – Από νωρίς το πρωί τα συνεργεία καθαρισμού έπιασαν δουλειά – Μεγάλες καταστροφές και στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ

Αν και οι δρόμοι στην περιοχή έχουν ανοίξει και έχουν καθαριστεί ώστε τίποτα να μη θυμίζει το χθεσινό «πεδίο μάχης» , εν τούτοις μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική αφού τα εκατοντάδες «πολεμοφόδια» των αναρχικών μαρτυρούν τα χθεσινά έκτροπα.

 

Τραπεζάκια και καρέκλες έγιναν παρανάλωμα του πυρός χθες στα οδοφράγματα που στήθηκαν από τους αντιεξουσιαστές γύρω από τους δρόμους του Πολυτεχνείου , τόσο στην οδό Στουρνάρη όσο και στην Πατησίων.

Σε βομβαρδισμένο τοπίο παραπέμπουν και οι εικόνες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου επίσης σημειώθηκαν επεισόδια.

Σπασμένα πεζοδρόμια, πλακάκια που έχουν βγει από τη θέση τους, σπασμένα τζάμια και καταστροφές είναι η σημερινή εικόνα που κατέγραψε το Life-Events.gr.

Οι κουκουλοφόροι χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, φορώντας μάσκες και κράνη και για ώρες πετούσαν στους αστυνομικούς μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giorth-ths-katastrofhs-bombardismeno-topio-afhsan-pisw-oi-koukouloforoi-sum#ixzz5XDzYC8ph

Exit mobile version