Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πείνα – ημιμάθεια – ανεργία” είναι το πραγματικό σύνθημα του “μύθου του Πολυτεχνείου”

Ανήμερα της “γιορτής του πολυτεχνείου” το σύστημα εργασίας ΕΡΓΑΝΗ κατέγραφε το τεράστιο ποσοστό ανεργίας για τον προηγούμενο μήνα Οκτώβριο που αντιστοιχούσε σε απώλεια εργασίας για παραπάνω από 120 χιλιάδες συμπολίτες μας.

Στα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ του υπουργείου κομμουνιστικής εργασίας για τον Οκτώβριο του 2018 αποτυπώνεται η τεράστια ανεργία που επίτηδες έχει χτυπήσει τον ιδιωτικό τομέα. Αναλυτικά μόνο μέσα στον περασμένο μήνα έχασαν τις δουλειές τους περισσότεροι από 120 χιλιάδες συμπολίτες μας που σήμερα ακούν με θλίψη το σύνθημα των αριστερών της γενιάς του πολυτεχνείου για ψωμί, για παιδεία και για ελευθερία.

Μεγαλύτερη απόδειξη από το τετελεσμένο αποτέλεσμα δεν υπάρχει και έτσι το παραπάνω σύνθημα που έκραζαν τότε το ’74 με περιττή σπουδή όλοι οι σημερινοί βολεμένοι αριστεροδεξιοί στην πραγματικότητα ήταν πείνα, αμάθεια και ανεργία. Η εσκεμμένη καταρράκωση της μισθωτής απασχόλησης του ιδιωτικού τομέα από την κομμουνιστική νεοφιλελεύθερη φράξια των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ αποσκοπεί στην διάλυση των ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών που επιζητούν μια αξιοπρεπή, άνετη και προπαντός παραγωγική ζωή. Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τιμά τους “αγώνες της αριστεράς” προς άγραν ψήφων. Όμως οι πολίτες ψηφίζουν βάσει των τρεχουσών κριτηρίων της ευημερίας, της δημογραφικής ανάπτυξης, της παιδείας, της εσωτερικής ασφάλειας και της αμυντικής-διπλωματικής δεινότητας που τους προσφέρει η κάθε εν δυνάμει κυβέρνηση.

Με τις προηγούμενες αριστεροδεξιές κυβερνήσεις τα παραπάνω κριτήρια σήμερα δείχνουν φτώχεια, αμάθεια, παραπληροφόρηση, εξαπάτηση, υπογεννητικότητα, λαθρομετανάστευση, λαθρεποικισμό, ανεργία και αναγκαστική μετανάστευση Ελλήνων, διπλωματική καταστροφή στα Εθνικά Θέματα της Βορείου Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Κύπρου και λανθασμένα εξοπλιστικά προγράμματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι πολίτες εμπιστεύονται το Εθνικό Πρόγραμμα Διακυβέρνησης της Χρυσής Αυγής. Η μεγάλη απογοήτευση του καθεστώτος φάνηκε καθαρά στις διαπιστώσεις της πολιτικής αναλύτριας της συστημικής εταιρείας δημοσκοπήσεων Rass, Μαρίας Καρακλιούμη. Αναλυτικά τα στοιχεία της Rass αναγκάζονται να παραδεχτούν, αφού πια δεν μπορούν να συνεχίζουν να κρύβουν την αλήθεια, την τεράστια αύξηση της Χρυσής Αυγής με 16,5% στην Μακεδονία και με διψήφια δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.  Στην ίδια εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel που παρατέθηκαν τα παραπάνω στοιχεία μια ακροάτρια του σταθμού δήλωσε ευχαριστημένη με την συνεχή ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής, επειδή επιτέλους θα έρθουν Έλληνες στην διακυβέρνηση της Πατρίδας μας.

Συμπερασματικά όλο και περισσότεροι οι πολίτες κατανοούν ότι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί και θέλει να εφαρμόσει ευεργετικές δράσεις σε όλους τους ζωτικούς άξονες της ζωής της χώρας μας είναι μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peina-amatheia-anergia-einai-to-pragmatiko-sunthhma-ths-kommounistikhs-gior#ixzz5XFrMWIPT

Exit mobile version