Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Για έξι ολόκληρες ώρες οι αναρχομπολσεβίκοι έκαιγαν και βανδάλιζαν την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και άλλες πόλεις. Οι “ψαγμένοι” και “διαβασμένοι” επαναστάτες μπήκαν στην ουρά πίσω από την ΠΑΣΠ (φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ) και έκαναν πορεία προς τιμήν όλων αυτών που χρεωκόπησαν την Ελλάδα και μας έχουν φέρει σε αυτά τα χάλια. Η γενιά του Πολυτεχνείου έφερε την Ελλάδα σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του Συμμοριτοπολέμου. Τραγικό! Νεαροί “επαναστάτες” σέρνονται πίσω από μια γενιά που καταλήστεψε την Ελλάδα και την κατάντησε υπόδουλη, αντί να τους κυνηγήσουν και να τους οδηγήσουν στην φυλακή! Η κοινωνία και η πολιτική ζωή της Ελλάδος είναι βαθιά άρρωστη και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να την θεραπεύσει!

Γ. Π.

Βόρειος Ήπειρος… και ΟΧΙ Νότιος Αλβανία! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η επιλεκτική ευαισθησία των ΜΜΕ στα γεγονότα και την παρουσίαση αυτών βγάζει μάτια και σίγουρα δεν μπορώ να την πω δημοκρατική. Δείχνει ο τηλεοπτικός δέκτης κρανοφόρους με παλούκια σε πλήρη παράταξη και οργάνωση, «νεαροί που κρατούν σημαίες» λέει ο “δημοσιογράφος”. Αν όλοι αυτοί ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής τότε θα ήταν «οργανωμένο τάγμα εφόδου με δολοφονικές διαθέσεις» σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο της κακιάς ώρας. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην χρεοκοπημένη “δημοκρατία” τους της μεταπολίτευσης. Ο λαός, για κακή τους τύχη, ξυπνάει και πλέον το βλέπει όλο αυτό ξεκάθαρα και πράττει ανάλογα: Πυκνώνει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής! Η Αριστερά και τα παρακρατικά παρακλάδια της τελειώνει και όλα αυτά τα “θεατρινίστικα” που κάνουν είναι το κύκνειο άσμα τους. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω ο Αρχηγός!

Λένα Ι.

Αριστερά ξεμαλλιάσματα: Και στην αμερικανική πρεσβεία πετάγανε καφέδες στους συριζαίους – BINTEO

Μιλούν οι “δεξιούληδες” για νόμο και τάξη που στις μέρες τους οι αναρχομπαχαλάκηδες έκαψαν μέχρι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα όταν καιγόταν η Αθήνα επί δεκαπέντε ημέρες! Ας μην μιλάνε καλύτερα. Όλα τα πολιτικά κόμματα τους συντηρούν αυτούς τους παρακρατικούς που καίνε τις Ελληνικές σημαίες και καταστρέφουν τις περιουσίες των πολιτών για να στρέφουν την κοινή γνώμη σε δευτερεύοντα θέματα την ώρα που κλέβουν και ξεπουλάνε τα πάντα. Παλιά καλή συνταγή ΠΑΣΟΚ, με το οποίο συγκυβέρνησε η ΝΔ (και το μισό ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ). Μια συμμορία που επιβιώνει σαν κατσαρίδα με την ανοχή και την κάλυψη όλων των λοιπών κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής. Στις εκλογές που έρχονται όλοι αυτοί οι υποκριτές θα αποδυναμωθούν ακόμα περισσότερο και η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί. Θέλουν δεν θέλουν θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Γιάννης Κ.

Ξεφτίλα ξακουστή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-19-noembriou-2018#ixzz5XFrv50Ak

Exit mobile version