Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκουρλέτης προς κλεφτοΠαΣοΚ: Να ενωθούμε εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Σκουρλέτης προς κλεφτοΠαΣοΚ: Να ενωθούμε εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Άρθρο στην κυβερνητική φυλλάδα «Αυγή» έγραψε ο υπερήφανος πατέρας παρακρατικού, Σκουρλέτης, σχετικά με την στρατηγική που θα πρέπει να διαμορφώσει η ευρύτερη αριστερά και κεντροαριστερά στο άμεσο μέλλον.

Το άρθρο του Σκουρλέτη κινήθηκε στα πλαίσια που χάραξε ο Τσίπρας με την ομιλία του στο συνέδριο του SPD για μία συνεργασία μεταξύ των ανίκανων πολιτικών απατεώνων του Σύριζα και των κλεφτών του ΠαΣοΚ.

Όπως ακριβώς το έθεσε ο Σκουρλέτης, «είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για την ανάπτυξη μιας πλατιάς συμμαχίας από τις δυνάμεις της Αριστεράς, της οικολογίας και εκείνων των σοσιαλιστών».

Σκοπός αυτής της συμμαχίας αυτή είναι η «επίτευξη της ενότητας δράσης των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών κινημάτων που αντιτίθενται στην ακροδεξιά και στον νεοφασισμό», δηλαδή να ενωθεί ο Σύριζα με το κλεφτοΠαΣοΚ εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ένα από τα κύρια στοιχήματα αυτής της συμμαχίας, όπως σημειώνει ο Σκουρλέτης, είναι η διαμόρφωση «μιας πρότασης απόκρουσης των αντιλήψεων για μια Ευρώπη-φρούριο, οι οποίες επιδιώκουν να διαχειριστούν το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα στη βάση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».

Ένας εκ των στόχων, δηλαδή, είναι η διατήρηση της εθνοκτόνας, πλην άκρως προσοδοφόρας για τους «αλληλέγγυους» πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», που συνεπάγεται την διάλυση του εθνικού κράτους και του κοινωνικού ιστού.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος στόχος, αφού ο Σκουρλέτης απέφυγε για επικοινωνιακούς λόγους να αναφερθεί στην πραγματική κάθαρση, που δεν θέλει ο Σύριζα, τα εθνικά θέματα που προκαλούν αλλεργία στους εθνοπροδότες συριζαίους και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skourleths-pros-kleftopasok-na-enwthoume-enantion-ths-chrushs-aughs#ixzz5XKSGKXgr

Exit mobile version