Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αριστερός «αλανιάρης κόκκορας» ο νέος αστέρας της ΝΔ, Πέτρος Τατσόπουλος

Αριστερός «αλανιάρης κόκκορας» ο νέος αστέρας της ΝΔ, Πέτρος Τατσόπουλος

Συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» έδωσε ο νέος εκλεκτός του Μητσοτάκης, Πέτρος Τατσόπουλος. Δεν θα σταθούμε στις φαιδρότητες τις οποίες εκστόμισε, όπως ότι αυτοχαρακτηρίστηκε «αριστερός ελευθέρας βοσκής» και «αλανιάρα κότα», μόνο και μόνο για να το κάνει «κόκκορας», όταν ο δημοσιογράφος του θύμισε την μπαρούφα που είχε εκστομίσει στο παρελθόν για την… μισή Αθήνα. Ούτε πρόκειται να σταθούμε στο υβρεολόγιο που επιφυλάξε για τους πρώην συντρόφους του στην συνέντευξή του. Αυτά τα… εσωαριστερά ζητήματα ας τα λύσουν μεταξύ τους.

Θα σταθούμε, όμως, στο ότι ο Τατσόπουλος είναι επί της ουσίας υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπέρ του πλήρους διαχωρισμού Εκκλησίας – Κράτους. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε περί των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, ο Τατσόπουλος είπε:

Εξ όσων γνωρίζω δεν είσαι αρνητικός με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Συμφωνώ πως πρέπει να βρεθεί κάποια λύση. Συμφωνώ με τον γεωγραφικό προσδιορισμό “Βόρεια Μακεδονία”. Δεν συμφωνώ με την εθνότητα και τη γλώσσα».

-Κάθε συμφωνία απαιτεί συνεννόηση. Και η συνεννόηση αμοιβαίες υποχωρήσεις. Δηλαδή τι θέλαμε; Να μας τα δώσουν όλα;

«Οχι, αλλά όταν δέχονται τον όρο “Βόρεια Μακεδονία”, να αυτοπροσδιοριστούν “Βορειομακεδόνες” και η γλώσσα τους “βορειομακεδονική”. Διαφωνώ και σε άλλα πράγματα με τη συντηρητική πλειοψηφική πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Οπως, ας πούμε, πιστεύω στον πλήρη διαχωρισμό κράτους – Εκκλησίας. Αλλά τι πρέπει να γίνει; Η μειοψηφία να επιβάλει την άποψή της στην πλειοψηφία;»

Να χαίρονται τις καινούργιες μεταγραφές του Μητσοτάκη οι εναπομείναντες πατριώτες ψηφοφόροι αυτής της αντεθνικής παρατάξεως.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aristeros-alaniarhs-kokkoras-o-neos-asteras-ths-nd-petros-tatsopoulos#ixzz5XKSUlgQC

Exit mobile version