Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Το αίμα νερό δεν γίνεται»: Στήριξη της Φώφης Γεννηματά στον υπό δικαστική διερεύνηση Σημίτη!

«Το αίμα νερό δεν γίνεται»: Στήριξη της Φώφης Γεννηματά στον υπό δικαστική διερεύνηση Σημίτη!

Δημόσια συνάντηση μισής ώρας είχαν η Φώφη Γεννηματά και ο Κώστας Σημίτης με θέμα το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού.

Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν έγινε γνωστό, πέρα από τις φωτογραφίες που βγήκανε και ένα δελτίο Τύπου από τον τελευταίο «φερετζέ» του κλεφτοΠαΣοΚ, το «Κίνημα Αλλαγής».

Στο σημείωμα γίνεται λόγος για ένα νέο «βρώμικο 89» και στηλιτεύεται η πρακτική του «να ταυτίζεις κάθε ατομική συμπεριφορά και την ατομική επιλογή ελάχιστων στελεχών με το σύνολο μιας ολόκληρης παράταξης και να την μετατρέπεις σε συλλογική ευθύνη», επειδή αυτό «προδίδει φασιστική αντίληψη και  ολοκληρωτική μεθοδολογία».

Βεβαίως, οι πασόκοι δεν είχαν τέτοιες… δημοκρατικές ανησυχίες όταν η τότε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαπέλυε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Τώρα θυμηθήκανε ότι είναι «φασιστική αντίληψη» η απόδοση συλλογικής ευθύνης.

Τώρα δίνουνε στήριξη στον Σημίτη και μιλάνε για «λάσπη», όπως άλλοτε δίνανε την στήριξή τους στους υπουργούς του Σημίτη, τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο και τώρα παριστάνουν τους αδιάφορους, χαρακτηρίζοντάς τους «διαγραφέντες».

Εμείς να θυμίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή για τα θέματα των εξοπλιστικών είχε απαιτήσει διά του σχετικού πορίσματός της το άνοιγμα λογαριασμών του Σημίτη και την κλήτευσή του, προκειμένου να διερευνηθεί αυτή η σκοτεινή περίοδος της διακυβερνήσεώς του.

Όσον αφορά το «βρώμικο 89», εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι εκ των 5 κατηγορουμένων καταδικάστηκαν οι 2, ένας (ο Μένιος Κουτσόγιωργας) απεβίωσε κατά τη διάρκεια της δίκης και ένας γλίτωσε διά της εκλογής του στην Ευρωβουλή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-aima-nero-den-ginetai-sthrijh-ths-fwfhs-gennhmata-ston-upo-dikastikh-die#ixzz5XKTKiOwc

Exit mobile version