Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για να θυμόμαστε: Αναφαίρετο δικαίωμα το να καίει κανείς την Ελληνική Σημαία για τη Νέα Δημοκρατία

Για να θυμόμαστε: Αναφαίρετο δικαίωμα το να καίει κανείς την Ελληνική Σημαία για τη Νέα Δημοκρατία

Με φόντο τις ανθελληνικές προκλήσεις των παρακρατικών της ανθελληνικής αριστεράς στα επειδόσια της 17ης Νοεμβρίου με τις αλλεπάλληλες καύσεις της Ελληνικής Σημαίας και την παλλαϊκή καταδίκη της ανοχής της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, αξίζει να παραθέσουμε και την διαχρονική θέση της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα.

Σε αυτή την κατεύθυνση θυμίζουμε την παλαιότερη δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ότι είναι… «αναφαίρετο δικαίωμα» του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η δήλωση Βαρβιτσιώτη δεν είναι απλώς μια «ατυχής δήλωση», αλλά μία πρακτική που επί χρόνια εφήρμοσε η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, αφήνοντας ανεξέλεκτους τους παρακρατικούς να καίνε την Ελληνική Σημαία και ολόκληρη την Αθήνα.

Μάλιστα, πέρα από κυβερνητική πολιτική που μπορεί να ερμηνευτεί ως πολιτική ανοχής, η απαξία προς την Ελληνική Σημαία είναι παράδοση και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτή την κατεύθυνση θυμίζουμε μια παλαιότερη εικόνα από προεκλογική ομιλία της Νέας Δημοκρατίας, με τις Ελληνικές Σημαίες να φορτώνονται ομαδόν στην σκουπιδιάρα.

Αυτά τα ολίγα για να μην ξεχνάμε ότι πέραν του συριζαίικου ανθελληνισμού υπάρχει και ο νεοδημοκράτικος ανθελληνισμός, ο οποίος φοράει την προβιά του «πατριωτισμού» όταν είναι να κοροϊδέψει τους αφελείς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-na-thumomaste-anafaireto-dikaiwma-to-na-kaiei-kaneis-thn-ellhnikh-shmai#ixzz5XKTazpb5

Exit mobile version