Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εγκληματικότητα «χτυπάει κόκκινο» και η Γεροβασίλη παρακολουθεί τα… ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Η εγκληματικότητα «χτυπάει κόκκινο» και η Γεροβασίλη παρακολουθεί τα... ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Το ότι οι πολιτικάντηδες ενδιαφέρονται μονάχα για τα ψηφαλάκια και όχι για τα καθήκοντα που οφείλουν να επιτελούν από τους υπουργικούς θώκους που τους ανατίθενται είναι κάτι που αντιλαμβάνεται ακόμα και ο πιο ανίδεος.

Ενδεικτική αυτού που λέμε είναι και η συνέντευξη της υπουργού Προ.Πο, Όλγας Γεροβασίλη, στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», όπου η προσφάτως υπουργοποιημένη συριζαία δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την σκληρή εγκληματικότητα που ανθίζει επί των ημερών της και ιδιαίτερα για την εγκληματικότητα των «αλληλέγγυων», των παρακρατικών, των «ευπαθών» και των άλλων ομάδων που δρουν ασύδοτες επί Σύριζα και παρακολουθεί, συστηματικά όπως είπε, το πόσοι αστυνομικοί μπορεί να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.

Σας παρουσιάζουμε το σχετικό απόσπασμα της συνεντεύξεώς της:

«Παρακολουθούμε συστηματικά το ανησυχητικό φαινόμενο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.»

Στις εκλογές του 2015 τα επίσημα στοιχεία είχαν δείξει πολύ υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στους κόλπους των αστυνομικών. Έχετε εικόνα για το πώς είναι σήμερα η κατάσταση;

Το φαινόμενο της ανόδου της ακροδεξιάς και σε πανευρωπαϊκό και σε εθνικό επίπεδο είναι πολυπαραμετρικό, ιδιαίτερα ανησυχητικό και δεν πρέπει να αφήνει αδιάφορο κανέναν πολίτη και πολιτικό που πιστεύει βαθιά στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας. Απαιτείται στοχευμένη συστράτευση των πολιτικών του δημοκρατικού τόξου και κινητοποίηση της κρίσιμης μάζας των ενεργών πολιτών στον αγώνα κατά του εκφασισμού της κοινωνίας.

Η απάντηση στην ξενοφοβία, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, τον νεοναζισμό και τον φασισμό δεν μπορεί παρά να είναι η εμβάθυνση της δημοκρατίας και η ανάκτηση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος. Κι αυτό πιστεύω ότι είναι το μεγάλο διακύβευμα στις επερχόμενες ευρωεκλογές σε όλη την ΕΕ. Έχετε δίκιο, πάντως, που επισημαίνετε τα αποτελέσματα σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα. Το γεγονός αυτό είναι όντως ανησυχητικό. Το γνωρίζουμε όμως και το παρακολουθούμε συστηματικά…»

Εμείς απλώς να ρωτήσουμε… Πως ακριβώς «παρακολουθεί συστηματικά» τα φρονήματα των αστυνομικών η Γεροβασίλη; Έχει επιστρατεύσει χαφιέδες, όπως ήταν η προσφιλής μέθοδος της Στάζι, της KGB και άλλων… ευαγών θεσμών του… υπαρκτού σοσιαλισμού ή έχει επιστρατεύσει πιο… φιλελεύθερες μεθόδους, όπως αυτές του Δένδια, που ξεγύμνωνε αστυνομικούς για να εξετάσει τα τατουάζ τους;

Ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης σχολίασε στην στήλη “Ριπές” την νέα αποστολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: “Η σ. Όλγα Γεροβασίλη επαναπροσδιόρισε την αποστολή του υπουργείου ΠΡΟΠΟ: «Παρακολουθούμε συστηματικά τα ανησυχητικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ.» Όλα τα έχει λύσει  η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., η παρακολούθηση των ποσοστών της έλειπε. Φοβάμαι ότι, όπως έχει αποτύχει σε πολλά άλλα, θα αποτύχει και εκεί η συντρόφισσα.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-egklhmatikothta-chtupaei-kokkino-kai-h-gerobasilh-parakolouthei-ta…-pos#ixzz5XKTxLOig

Exit mobile version