Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ χτίζει την μεγάλη… κεντροαριστερά

Η ΝΔ χτίζει την μεγάλη... κεντροαριστερά

Ο Τατσόπουλος στην ΝΔ – Έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη ότι μπορεί και χειρότερα

Απολύτως καμία έκπληξη δεν μας δημιούργησε η ένταξη του γνωστού εθνομηδενιστή Τατσόπουλου στο κόμμα των γαλάζιων κομμουνιστών – την Νέα Δημοκρατία.

Για όσους έπεσαν από τα… σύννεφα, να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης (εκείνος που σέβεται τους «αγώνες» της αριστεράς) είχε πει δημόσια ότι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα υπάρχουν άτομα προερχόμενα από τον χώρο της αριστεράς – και γιατί όχι άλλωστε; Ούτε η πρώτη φορά είναι για την ΝΔ και σίγουρα, ούτε η τελευταία.

Με την δίψα για εξουσία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οι Νεοδημοκράτες δεν θα είχαν πρόβλημα να συνεργαστούν με τον οποιονδήποτε – πλην των Εθνικιστών, οι οποίοι έτσι και αλλιώς είναι οι μοναδικοί τους πολιτικοί αντίπαλοι.

Το ποιος είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση… Θα χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του συγγραφέα Απόστολου Δοξιάδη, που έσπευσε να τον υπερασπιστεί για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ήταν ο πρώτος πνευματικός άνθρωπος που κατηγόρησε τόσο ξεκάθαρα και με τέτοια δριμύτητα τη Χρυσή Αυγή», έγραψε ο κ. Δοξιάδης και όπως καταλάβατε, ο Τατσόπουλος μπαίνει στον χώρο της ΝΔ με τα… «αντιφασιστικά»… παράσημα του αγώνα του κατά της… Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε περισσότερο με αυτό ή για τον χαρακτηρισμό του… «πνευματικού ανθρώπου»!

Ο εθνομηδενισμός της ΝΔ είναι απροκάλυπτος. Το ίδιο και ο τυχοδιωκτικός χαρακτήρας του κόμματος, καθώς την στιγμή που κατεβάζουν τον Τατσόπουλο και τον Πανούτσο στις εκλογές, στα ίδια ψηφοδέλτια θα συνυπάρξουν με τους «ηλίθιους της ακροδεξιάς» – όπως ο ίδιος ο Τατσόπουλος είχε χαρακτηρίσει κάποια στελέχη της ΝΔ. Ένας άστοχος χαρακτηρισμός, καθώς τα εν λόγω στελέχη δεν γνωρίζουμε εάν είναι πράγματι ηλίθιοι αλλά σίγουρα δεν είναι καθόλου ακροδεξιοί!

Με αυτόν τον τρόπο θα πορευτεί στο εξής, το μόρφωμα της Νέας Δημοκρατίας και ορθώς τους έχουμε χαρακτηρίσει ως την «ψευτοδεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ». Δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στην χώρα, εάν επί παραδείγματι την θέση του Γαβρόγλου στο υπουργείο Παιδείας, αναλάβει ο «άνθρωπος του πνεύματος», Τατσόπουλος που θεωρεί ότι οι Έλληνες «επί τουρκοκρατίας πέρναγαν φίνα»…
Η Νέα Δημοκρατία φροντίζει να διαιωνίζει την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, την οποία έχει απομυθοποιήσει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τα τελευταία έτη της διακυβέρνησης της χώρας. Τι καλύτερη απόδειξη χρειάζεστε για την άψογη συνεργασία – και την συμπαιγνία κατά του λαού – μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ;

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΓ – Δεν αναμένουμε κανενός τύπου αντίδραση από τους δήθεν «ακροδεξιούς» της Νέας Δημοκρατίας. Μια χαρά θα συμπορευτούν με τους Τατσόπουλους και δεν θα είναι «για το καλό της πατρίδας», αλλά για το καλό της… καρέκλας τους  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-chtizei-thn-megalh…-kentroaristera#ixzz5XOqdQ3gW

Exit mobile version