Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Όταν ακούω δεξιά και αριστερά κακομοιραίους να λένε “είμαι αριστερός”, “είμαι δεξιός” δεν ξέρω τί να κάνω. Να γελάσω και να τους πάρω στο ψιλό ή να εξοργιστώ και να αρχίσω να τους βρίζω; Η ιδεολογία της μίζας και του βολέματος δεν έχει πρόσημο και κακά τα ψέμματα δεν έχει ούτε μέλλον. Σπιτωμένα κομματόσκυλα που νιώθουν ασφάλεια μόνο κάτω από την ομπρέλα της χρεοκοπημένης τους κομματικής ταμπέλας και δεν κουνάνε ρούπι ακόμα και όταν τα κομματά τους στρέφονται ενάντια στην ίδια τους την ύπαρξη, ενάντια στην Ελλάδα. Μεγαλύτερη ξεφτίλα από την έλλειψη κρίσης και αυτοσεβασμού δεν υπάρχει. Ας μην μας κάνουν μαθήματα “δημοκρατίας” και “αξιοπρέπειας” κι ας κοιτάξουν τα χάλια τους. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει.

Μ.Κ.

Σκουρλέτης προς κλεφτοΠαΣοΚ: Να ενωθούμε εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Οι τούρκοι προκαλούν σε όλα τα μέτωπα με όλους τους τρόπους και εμείς εδώ τους χαϊδεύουμε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση τα ίδια. Ευνουχισμένοι πολιτικοί που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους και όχι η Ελλάδα. Άτολμοι, κομπλεξικοί και δουλοπρεπείς. Σαλιάρηδες για το χρήμα και την εξουσία πουλάνε και την ίδια τους την μάνα. Μην απορείτε λοιπόν γιατί μας μισούν και μας πολεμούν με κάθε μέσο που διαθέτουν. Μας φοβούνται μην τυχόν και δώσουμε το παράδειγμα στους Έλληνες και μας ακολουθήσουν γυρίζοντάς τους την πλάτη. Συνεχίστε έτσι και οι Έλληνες είναι μαζί σας.

Νεκταρία Λ., Ρόδος

Αριστερός «αλανιάρης κόκκορας» ο νέος αστέρας της ΝΔ, Πέτρος Τατσόπουλος

Η Δούρου, ο Καπάκης, ο Τόσκας, ο Κοτζιάς και οι λοιποί τυχάρπαστοι ζητούν ξανά την ψήφο μας για να συνεχίσουν τα «έργα» τους. Αυτοί που ξεπούλησαν, πρόδωσαν, έπνιξαν και έκαψαν ζωντανούς τους Έλληνες έχουν το θράσος να ζητούν ξανά την ψήφο μας! Ξεδιάντροποι, δίχως ίχνος αυτοκριτικής και συνείδησης. Αυτοί είναι οι πολιτικοί της σημερινής εποχής. Τυχοδιώκτες και αδίσταχτοι, πατούν επί πτωμάτων για να κάτσουν στην καρέκλα τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μόνο η παραμονή τους σε αυτή. Χρέος του κάθε Έλληνα που έχει μυαλό και συνείδηση είναι να τους αντισταθεί, να τους πολεμήσει και να τους τιμωρήσει. Καμία ανοχή στους προδότες και τους ανίκανους πολιτικούς. Το μόνο που τους αξίζει είναι η ιερή Νέμεσις!

Ι.Ρ.

Ιδού οι “ρατσιστικές” επιθέσεις: Αφγανός έσφαξε με πέντε μαχαιριές ομοεθνή συγκάτοικό του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-20-noembriou-2018#ixzz5XOrYUr9m

Exit mobile version