Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Public Issue: Συντριπτικά εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών οι Έλληνες!

Δημοσκόπηση Public Issue: Συντριπτικά εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών οι Έλληνες!

Πλήρως ενδεικτική της κατακραυγής, που έχει ξεσπάσει σε σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό σχετικά με την προδοσία των Πρεσπών, είναι η δημοσκόπηση της Public Issue που είδε το φως της δημοσιότητας χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, οι Έλληνες σε ποσοστό 65% απορρίπτουν την συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας με τον Ζάεφ στις Πρέσπες, εκεί που ο Ζαχαριάδης υποσχόταν «ανεξάρτητη μακεδονία» στους σλάβους κατσαπλιάδες που πολεμούσαν στο πλευρό του… «Δημοκρατικού Στρατού». Μάλιστα, οι περισσότεροι εξ αυτών δηλώνουν «σίγουρα κατά» της συμφωνίας αυτής.

Το πόσο κατάπτυστη είναι αυτή η συμφωνία φαίνεται και από το γεγονός πως το 45% των ψηφοφόρων του Σύριζα την απορρίπτει, ενώ μονάχα το 31% αυτών την αποδέχεται. Ούτε οι ψηφοφόροι τους δεν θέλουν αυτό το αίσχος!

Σε ακόμα χειρότερη θέση, βεβαίως, είναι οι νεοδημοκράτες, οι οποίοι διά στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν δηλώσει σαφέστατα ότι θα σεβαστούν και θα εφαρμόσουν αυτή την προδοσία. Άντε μετά να το εξηγήσει αυτό στους ψηφοφόρους του ο Μητσοτάκης, οι οποίοι τάσσονται κατά της συμφωνίας σε ποσοστό 86%. Την επαύριο της επικύρωσης της προδοσίας από τον Μητσοτάκη, η ΝΔ θα απομείνει με το 6% των φιλελεύθερων οικουμενιστών που δηλώνουν υπέρ της συμφωνίας.

Για άλλη μία φορά, όπως με το μνημόνιο, οι συριζαίοι και το πολιτικό σύστημα εν γένει δρουν κατ’ εντολή ξένων, αγνοώντας την βούληση του Ελληνικού Λαού. Κατά τα άλλα ευαγγελίζονται πως είναι το «δημοκρατικό τόξο»…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-public-issue-suntriptika-enantion-ths-sumfwnias-twn-prespwn-oi#ixzz5XOtYHjFb

Exit mobile version