Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κύμα καταλήψεων σαρώνει την «Συμφωνία των Πρεσπών»: Η Ελληνική Νεολαία και στις Σέρρες αντιδρά στην προδοσία! ΒΙΝΤΕΟ

Κύμα καταλήψεων σαρώνει την «Συμφωνία των Πρεσπών»: Η Ελληνική Νεολαία και στις Σέρρες αντιδρά στην προδοσία! ΒΙΝΤΕΟ

Γιγαντώνεται το ρεύμα των καταλήψεων σε σχολεία ολόκληρης της χώρας από την μαθητιώσα Ελληνική Νεολαία, η οποία αντιδρά στην προδοσία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Ύστερα από τον Γέρακα, την Πιερία, την Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς ήρθε και η ώρα των Σερρών, αφού από χθες τελεί υπό κατάληψη το 1ο ΕΠΑΛ Σερρών με θέμα την Μακεδονία μας.

Οι μαθητές του Λυκείου έχουν αναρτήσει πανό στα κάγκελα του σχολείο με το μήνυμα “Μακεδονία Γη Ελληνική” όπως επίσης την Ελληνική σημαία και την σημαία της Μακεδονίας ενώ σε όλη την διάρκεια τραγουδούσαν το “Μακεδονία Ελληνική ” και φώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία.

Μάλιστα, σε δηλώσεις τους σε τοπικό κανάλι, οι μαθητές τόνισαν ότι όλο αυτό ξεκίνησε αφότου συμμαθητές τους από τον Γέρακα αποβλήθηκαν από το σχολείο επειδή είπανε το «Μακεδονία Ξακουστή», γεγονός που δείχνει πως οι απειλές των συριζαίων και των παρακρατικών που στέλνουνε εναντίον των μαθητών θα πέσουν στο κενό.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των παιδιών από την τηλεόραση «Επιλογές» των Σερρών:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kuma-katalhpsewn-sarwnei-thn-sumfwnia-twn-prespwn-h-ellhnikh-neolaia-antidr#ixzz5XQFXfyja

Exit mobile version