Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών στα Διαβατά: Δύο τραυματίες, ο ένας μαχαιρωμένος

Συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών στα Διαβατά: Δύο τραυματίες, ο ένας μαχαιρωμένος

«Στο ίδιο έργο θεατές», καθώς για μια ακόμη φορά σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών. Αυτή την φορά, τα επεισόδια συνέβησαν κοντά στα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο hot spot στα Διαβατά, μεταξύ δύο ομάδων ανδρών από διαφορετικές εθνικότητες.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο άτομα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο φέρει τραύμα από μαχαίρι. Οι καβγάδες μεταξύ των «προσφύγων» στο hot spot Διαβατών (στο οποίο διαμένουν περίπου 1.200 άτομα) είναι συχνό φαινόμενο.

Και βέβαια, οι «πρόσφυγες» που διαμένουν (και) σ’ αυτό λύνουν τις όποιες διαφορές τους με κριτήριο όχι την «ταξική θέση», αλλά την εθνική καταγωγή τους, ξεφτιλίζοντας τις ξεπερασμένες, αλλά πάντοτε επικίνδυνες, ιδεοληψίες των «αντιρατσιστών » και των «αλληλέγγυων». Την ίδια ώρα, βεβαίως, τέτοιου είδους ειδήσεις μόνο ανησυχία και προβληματισμό δημιουργούν στους κατοίκους των Διαβατών και όπου αλλού υπάρχουν “hot spots”, καθώς ο κίνδυνος γενίκευσης των επεισοδίων είναι πάντοτε ορατός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumplokh-metaju-lathrometanastwn-sta-diabata.-duo-traumaties-o-enas-machair#ixzz5XR3vVniz

Exit mobile version