Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιβεβαιώνεται η άνοδος της Χρυσής Αυγής από την Public Issue: Διψήφια η δημοτικότητα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Επιβεβαιώνεται η άνοδος της Χρυσής Αυγής από την Public Issue: Διψήφια η δημοτικότητα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά από μια συστημική δημοσκόπηση. Αυτήν την φορά είναι η έρευνα της Public Issue, η οποία καταγράφει την διαρκή ενδυνάμωση και εδραίωση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία.

Η χθεσινή δημοσκόπηση που κατέγραψε την συντριπτική αντίθεση και διαφωνία των Ελλήνων για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, εμπεριείχε και μέτρηση για την δημοτικότητα των πολιτικών Αρχηγών.

Σε αυτήν καταγράφεται άνοδος για την δημοτικότητα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου που αγγίζει διψήφιο ποσοστό στο 10%.

Δεδομένης της φίμωσης και αποσιώπησης των δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής, αλλά και της συνεχιζόμενης κατασυκοφάντησης από τα συστημικά ΜΜΕ, η καταγραφή ανόδου της δημοτικότητας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής συνιστά αύξηση και των ποσοστών του Κινήματος.

Επιβεβαιώνεται έτσι και η πολιτική αναλύτρια της εταιρείας δημοσκοπήσεων Rass, Μαρία Καρακλιούμη, η οποία είχε δηλώσει πρόσφατα στο “Kontra Channel”: “…Ενισχύεται η Χρυσή Αυγή κυρίως ως προς την δημοτικότητα του Αρχηγού, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, η οποία πλέον είναι διψήφια…“.

Διαβάστε επίσης: Kontra Channel: Διψήφια τα ποσοστά δημοτικότητας του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου – Στο 16% η Χρυσή Αυγή στην Μακεδονία! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epibebaiwnetai-h-anodos-ths-chrushs-aughs-apo-thn-public-issue-dipshfia-h-d#ixzz5XUeRmspt

Exit mobile version