Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “φίλοι” μας οι τούρκοι απειλούν με νέα εισβολή στην Κύπρο

Οι “φίλοι” μας οι τούρκοι απειλούν με νέα εισβολή στην Κύπρο

Τα αποτελέσματα της ενδοτικής και υποχωρητικής στάσης της κυβέρνησης των νεοραγιάδων απέναντι στους τούρκους έχει ως αποτέλεσμα τις συνεχείς και θρασείς προκλήσεις από τους “γείτονες”.

Η πρόεδρος του “Καλού Κόμματος”, Μεράλ Ακσενέρ (αυτή που παρουσίαζαν τα εγχώρια παπαγαλάκια ως καλή εναλλακτική αντί για τον Ερντογάν) απείλησε με νέα απόβαση στην Κύπρο.

Για να δείξει ότι η ίδια υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την ανατριχιαστική η φράση “η Αϊσέ θα πάει διακοπές”.

Μια φράση που ήταν το συνθηματικό για να ανάψει το πράσινο φως και να ξεκινήσει ο Αττίλας για την Κύπρο.

Η Μεράλ Ακσενέρ αναφέρθηκε στο θέμα των κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο λέγοντας ότι κάποιοι σκαρώνουν παιχνίδια, για να καταλήξει με την απειλή για νέα εισβολή και την φράση ότι “η Κύπρος είναι και θα παραμείνει τουρκική”.

Την δέουσα απάντηση στις νέες τουρκικές προκλήσεις έδωσε μόνο η Χρυσή Αυγή μέσω του εκπροσώπου Τύπου που δήλωσε:

Η τουρκία κατανοεί μόνο την γλώσσα της ισχύος και φοβάται τον Στρατό μας, τις φρεγάτες και τα πολεμικά μας αεροπλάνα. Όσες απειλές και αν εκστομίσουν οι τούρκοι, αν επιχειρήσουν οποιαδήποτε ενέργεια κατά της Ελλάδος θα υποστούν μεγάλη καταστροφή και θα πέσουν στην θάλασσα. Ζήτω οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apeiles-gia-neo-attila-sthn-kupro-apo-thn-askener#ixzz5XVuhWBUh

Exit mobile version