Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται με την Σημαία του Εθνικισμού ενάντια στην Χούντα των ΜΜΕ για μια Νέα Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια μίλησε την Ολομέλεια κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, καταδεικνύοντας τον συνεχή Αγώνα του Εθνικιστικού Κινήματος για μια νέα Ελλάδα παρά την φίμωση και τον αποκλεισμό.

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση:

“Φέρατε μία τροπολογία, η οποία φαινομενικά μπορεί να είναι ευεργετική για τους αγρότες όμως πολύ φοβάμαι ότι βλέπουμε το τυράκι, αλλά δεν βλέπουμε την φάκα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα στο 2019 θα παύσει να ισχύει ο νόμος Κατσέλη με αποτέλεσμα ακόμα περισσότεροι συμπατριώτες μας να κινδυνεύσουν να χάσουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, το βιος τους. Επειδή στην “δημοκρατία” σας, ένα νόμιμο εκλεγμένο κόμμα από την λαϊκή βάση, τον λαό, δεν έχει βήμα πουθενά, σε κανένα έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση σε όσους λένε ότι δεν μας “βλέπουνε”.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απαγορευμένη από τα ΜΜΕ ακόμη και από τους μικρούς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τους οποίους απειλούν οι “δημοκράτες” προκειμένου να μη μας παρουσιάζουν. Είναι το μοναδικό κόμμα, σε ολόκληρη την πολιτική ιστορία της Ελλάδος, του οποίου βουλευτές φυλακίστηκαν και στους οποίους επιβλήθηκαν πρόστιμα, αποκλεισμοί και απαγορεύσεις. Και όμως, κάποιοι ανύπαρκτοι λένε πως δεν κάνουμε τίποτε.

Θα αναφερθώ επιγραμματικά, για να ενημερώσω φίλους και εχθρούς, για τον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής: Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στην πολύπαθη Μακεδονία μας, που έχει προδώσει ένα ένοχο πολιτικό κατεστημένο, επρόκειτο να λάβει χώρα μια προκλητικά ανθελληνική εκδήλωση. Η πρόσκληση μάλιστα η οποία είχε δημοσιευθεί και στο διαδίκτυο ήταν σε… σλάβικη γλώσσα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν εκεί! Εκεί στον Άγιο Παντελεήμονα του νομού Φλωρίνης και μία κινητοποίηση εξέφρασε το πνεύμα της εθνικής αντίστασης και τελικά η εκδήλωση αυτών οι οποίοι αποδεδειγμένα και με δικαστική απόφαση δρουν αντεθνικά δεν έγινε! Την εκδήλωση αυτή όμως δεν την είδε κανείς απ’ αυτούς που λένε ότι δεν μας “βλέπουνε”… Καμία εφημερίδα βεβαίως δεν είπε λέξη.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 συγκέντρωση στην Καρδίτσα και παράνομη αντισυγκέντρωση. Συγκέντρωση, η οποία τελικά έγινε σε πείσμα ενός ολόκληρου συστήματος, που πολεμά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και στο οποίο φυσικά εντάσσονται και οι διάφοροι “πατριώτες”, που δεν “βλέπουνε” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 σε κάλεσμα Βορειοηπειρωτικών σωματείων για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αλβανική πρεσβεία για την δολοφονία ενός ξεχωριστού ΕΛΛΗΝΑ στην Βόρειο Ήπειρο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν εκείΚαι την είδαν και τηλεοπτικοί σταθμοί και μεγάλες σε επισκεψιμότητα σελίδες στο διαδίκτυο. Και πάλι όμως, οι θλιβεροί κομματάρχες κυρίως της Ν.Δ., αλλά και οι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το σύστημα “πατριώτες”, που δεν θέλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν την είδαν… Αλήθεια, πού ήταν όλοι αυτοί στην συγκέντρωση ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια των Σκοπιανών στην Μακεδονία μας, στην συγκέντρωση για τον νέο Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα; Ήταν απόντες!

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, Χιλιάδες Ελλήνων συγκεντρώθηκαν στους Βουλιαράτες για την κηδεία του νέου Εθνομάρτυρα του Ελληνισμού Κωνσταντίνου Κατσίφα και ανάμεσα τους βεβαίως και Χρυσαυγίτες, απλά στελέχη και αλλά μόνον δύο βουλευτές μας, διότι με την περίφημη πλεκτάνη εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, οι περισσότεροι έχουμε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και πρώτο και καλύτερο τον Αρχηγό μας, τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 μια ομάδα αγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προχώρησε σε μία δυναμική παρουσία στον Δήμο Καλλιθέας, μοιράζοντας φυλλάδια προς τιμήν του νέου Εθνομάρτυρα που πέθανε για την Σημαία μας στην Βόρειο Ήπειρο. Ο λαός τους υπεδέχθη με ενθουσιασμό, ενώ σε άμεσο χρόνο προσήλθαν στον χώρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις! Γιατί άραγε; Εάν ήταν τίποτε παρακρατικοί “ακτιβιστές” από αυτούς που καίνε την Ελληνική Σημαία, είναι βέβαιον ότι η αστυνομία δεν θα ερχόταν καθόλου ή θα ερχόταν με τόση καθυστέρηση αρκετή ώστε τα παιδιά της εξουσίας, που παριστάνουν τους “αντιεξουσιαστές”, να έχουν αποχωρήσει με την ησυχία τους.

Αυτή είναι η χώρα στην οποία ζούμε, μια χώρα την οποία εξουσιάζουν όσοι μισούν οτιδήποτε εθνικό και αντιμετωπίζουν με πανικό οτιδήποτε Ηρωικό έξω από την λογική της φτήνιας τους και της κακομοιριάς τους. Τα μόνα που θέλουν να ενδιαφέρουν τον λαό είναι οι αυξήσεις ή οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ και βεβαίως και το εάν θα γίνει το κόμμα, το οποίο προσκυνάνε, εξουσία, προκειμένου να τακτοποιήσουν τα “δικά τους παιδιά”. Δεν τους περισσεύει στους γραικύλους χρόνος να σκεφθούν αυτούς που σκέπτονται μέσα στην Ιστορία, αυτούς που ξεπερνούν το προσκυνημένο σήμερα και βλέπουν μέσα από ένα ένδοξο παρελθόν ένα μέλλον λαμπρό για το Έθνος πέρα από την λογική, την λογική είτε του “αστισμού”, είτε της περίφημης “αριστεροσύνης”.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και κρατά ψηλά την Σημαία του Εθνικισμού σε πείσμα των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, ενάντια στην χούντα των ΜΜΕ, δίνει μάχες πολιτικές εναντίον όλων!

Γι’ αυτούς που δεν μας “βλέπουν” λοιπόν, που κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι και καλοπροαίρετοι ή να είναι θύματα της προπαγάνδας των εχθρών μας, απαντάμε: η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ από την Βόρειο Ήπειρο μέχρι την Καλλιθέα και σε κάθε γωνιά της Πατρίδα μας, είναι εδώ και αγωνίζεται παρ’ όλο το γεγονός ότι υφίσταται ένα πρωτοφανή διωγμό και αποκλεισμό.

Βεβαίως την πρωτοβουλία γι’ αυτό το βρώμικο πόλεμο έχουν οι πληρωμένοι λακέδες και κομματάρχες των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου με πρώτη την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά και τους “πατριώτες” των μνημονίων. Για να τελειώνουμε με όλους αυτούς: Εάν θέλουνε να μας “βλέπουνε”, να μη περιμένουν τα πληρωμένα δελτία ειδήσεων της τηλεοράσεως, να σταθούν δίπλα μας όπως στάθηκαν με ψυχή γενναία και αδάμαστη βούληση εθνική όσοι βρέθηκαν δίπλα μας στην Φλώρινα, στην Καρδίτσα, στους Βουλιαράτες, στην Καλλιθέα και όπου αλλού υπάρχει πεδίο για πολιτικό αγώνα για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας που χάνεται μέρα με την ημέρα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και θα είναι εδώ ως το τέλος του κόσμου να αγωνίζεται με την Σημαία του Εθνικισμού ψηλά για μια Νέα Ελλάδα!”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-h-chrush-augh-agwnizetai-me-thn-shmaia-tou-ethnikismou-pshla#ixzz5XVvj1bc1

Exit mobile version