Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελληνική Αυγή” για την Αττική: Η ανύπαρκτη Δούρου αποδίδει τιμές στους τρανς!

Με την ανάρτηση ενός γιγαντιαίου πανό στο κεντρικό κτίριο της περιφέρειας Αττικής η κα Δούρου τίμησε την “διεθνή ημέρα τρανς μνήμης”! Η ανύπαρκτη περιφερειάρχης Αττικής που επί των ημερών της έχουμε θρηνήσει εκατόμβες θυμάτων, αξιολόγησε ως προτεραιότητα την απόδοση τιμών σε ομοφυλόφιλα άτομα βρίσκοντας πάλι την ευκαιρία να στείλει “ηχηρό μήνυμα κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού” και όλα τα υπόλοιπα ιδεοληπτικά τσιτάτα που συνεχώς επαναλαμβάνονται με κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία.

Η παράταξη της κας Δούρου που κυριολεκτικά έχει ισοπεδώσει την περιφέρεια Αττικής μονίμως αποδεικνύει το σύνδρομο κατωτερότητας και στείρας ιδεοληψίας που την διακατέχει αντί να πράξει αυτό για το οποίο εκλέχτηκε: την χρηστή διοίκηση της περιφέρειας Αττικής επ’ ωφελεία των πολιτών της.

Ακόμα ούτε λέξη για τους νεκρούς στην Μάνδρα, το Μάτι, τα κρίσιμα έργα που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει, τους συμπολίτες μας που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές των ομοσταυλων της και όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες με τις οποίες υφάρπαξε τις ψήφους των πολιτών.

Ευτυχώς η θλιβερή θητεία της περιφερειάρχη Αττικής ολοκληρώνεται, οπότε σύντομα θα εκλείψουν τέτοια θλιβερά φαινόμενα και επιτέλους θα απαλλαγούμε από την προκλητική και παντελώς απαράδεκτη παρουσία της.

Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” δεν εκφράζεται ούτε αντιπροσωπεύεται από τέτοιες γελοίες “αποδώσεις τιμών” αλλά ως γνήσιοι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες τιμούμε εκείνους που πραγματικά έχουν προσφέρει ωφέλιμες υπηρεσίες στο έθνος μας.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Η Δούρου τίμησε με γιγαντοπανό την «διεθνή ημέρα τρανς μνήμης»! Για τους νεκρούς στην Μάνδρα και το Μάτι δεν είχε πανό…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-anuparkth-dourou-apodidei-times-stous-trans#ixzz5XWNkRMSW

Exit mobile version