Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Νεολαία με τα Μαύρα

Η Νεολαία με τα Μαύρα

Η «Νεολαία με τα Μαύρα» στέκεται υπερήφανη. Με βλέμμα αγέρωχο, αφουγκράζεται το ένδοξο παρελθόν, ενθυμούμενη θεούς και προγόνους.

Οι πατροπαράδοτες αξίες  του Έθνους μας, είναι η Αντίσταση μας. Αυτή η  ακατανόητη, για την αντίληψη πολλών μικροαστών, δύναμη, που μας κρατάει αμόλυντους από την δηλητηριώδη μαρξιστική προπαγάνδα και τις αμέτρητες απόπειρες του ανθελληνικού εσμού που λυμαίνεται την «γη» μας, να αλώσει τις ψυχές και τις συνειδήσεις μας.

Δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε. Και όχι μόνο υπάρχουμε, αλλά γινόμαστε περισσότεροι. Πιο δυνατοί, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αμείλικτοι. Πιστοί στις αρχές του Αίματος και της Τιμής, όπως αυτές κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά, επί σειρά χιλιάδων ετών, στον λαό μας.  Έτοιμοι για όλα ή τίποτα.

Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι για εμάς, δεν πρόκειται για κομματική αναμέτρηση. Πρόκειται για Ιερό Καθήκον. Για τον υπέρ πάντων Αγώνα για την επιβίωση του Έθνους, του Πολιτισμού και της Ιστορίας μας. Για την δικαίωση της θυσίας όλων εκείνων των Μεγάλων Νεκρών, που έπεσαν μαχόμενοι για τούτα εδώ τα ιερά χώματα.

Με απλά λόγια, πρόκειται για το αναφαίρετο δικαίωμα μας να…

Διαβάστε περισσότερα στην Αντεπίθεση

 

Exit mobile version