Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γελάνε και οι πέτρες με την χαλκευμένη δημοσκόπηση της Public Issue

Γελάνε και οι πέτρες με την χαλκευμένη δημοσκόπηση της Public Issue

Από τα υπόγεια των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας δείχνει να εκπορεύεται η νέα δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία μετέτρεψε τα όνειρα θερινής νυκτός του Μητσοτάκη σε «σφυγμομέτρηση».

Σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου, που δημοσίευσε η εταιρεία και που προβάλλουν με κάθε μέσο οι σειρήνες του μητσοτακισμού στα ΜΜΕ, η Χρυσή Αυγή είναι… πέμπτο κόμμα, το κλεφτοΠαΣοΚ… αγγίζει διψήφια νούμερα παρά την προφυλάκιση Παπαντωνίου και την έρευνα για μαύρο χρήμα στον Σημίτη, ενώ η Νέα Δημοκρατία αγγίζει την αυτοδυναμία παρά τις παλινωδίες με τους… Τατσόπουλους που προκαλούν τριγμούς στην βάση της.

Το δυστύχημα σε αυτή την ξεκάθαρη, κατά  παραγγελία, λαθροχειρία είναι ότι αποκαλύπτεται από τα ποιοτικά στοιχεία που είχαν φροντίσει να δημοσιεύσουν τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι, παρά το γεγονός, ότι στην δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να απολαμβάνει διψήφιο ποσοστό δημοτικότητας, η Χρυσή Αυγή δείχνει να… πέφτει σε ποσοστά. Προφανώς, εκεί στην Πειραιώς επενέβησαν από… τεμπελιά μονάχα στα ποσοστά της προθέσεως ψήφου και τους… ξέφυγε η άλλη κάρτα που αποδεικνύει την λαθροχειρία.

Δημοσιεύουμε την κάρτα με τα ποσοστά που έδωσε πριν από λίγη ώρα η εταιρεία για αρχειακούς λόγους, δηλαδή για να τους την εμφανίσουμε και πάλι την βραδιά των εκλογών, όταν θα κλαίνε στα τηλεπαράθυρα για την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gelane-kai-oi-petres-me-thn-dhmoskophsh-ths-public-issue#ixzz5XauXsPwj

Exit mobile version