Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθεροι και οι οκτώ «μπαχαλάκηδες» που έκαψαν τα Εξάρχεια το Σάββατο! Η κυβέρνηση προσέχει τους παρακρατικούς…

Ελεύθεροι και οι οκτώ «μπαχαλάκηδες» που έκαψαν τα Εξάρχεια το Σάββατο! Η κυβέρνηση προσέχει τους παρακρατικούς…

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατιούνται πλέον στην προστασία των παρακρατικών «αντιφασιστών» και «μπαχαλάκηδων», οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα εθνομηδενιστικά σχέδια της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, καθώς οι οκτώ συλληφθέντες των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά την πορεία του Πολυτεχνείου αφέθησαν ελεύθεροι με… περιοριστικούς όρους, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή. Σημειώνεται ότι είναι κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος!

Η απόφαση αυτή, αν μη τι άλλο δικαιώνει τις καταγγελίες εκείνες που κατά καιρούς κάνουν αστυνομικοί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όταν συλλαμβάνονται αυτά τα αντεθνικά και αντικοινωνικά στοιχεία, φροντίζει η ίδια η Δικαιοσύνη να τους αφήνει μετά ελεύθερους, ώστε να τους ξαναδοθεί η ευκαιρία να τα κάνουν «λαμπόγυαλο». Μάλιστα, η απελευθέρωσή των οκτώ αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, αν σκεφτούμε ότι μεταξύ των όρων που επεβλήθησαν στους οκτώ βάνδαλους ήταν το να τους… απαγορευθεί να προσεγγίζουν την περιοχή των Εξαρχείων. Οι απορίες είναι σαφείς και ξεκάθαρες:

Πώς θα ελεγχθεί εάν οι συλληφθέντες θα περάσουν τα «σύνορα» του… Εξαρχιστάν; Ποιοι δρόμοι θεωρούνται προσβάσιμοι και ποιοι απαγορευτικοί; Ποια αντιμετώπιση θα έχουν, εκ νέου, από την Δικαιοσύνη στην περίπτωση που γίνει αντιληπτό ότι θα παραβιάσουν (και) αυτόν τον περιοριστικό όρο; Όταν, μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες δήλωσε «άστεγος» (άρα μη ελεγχόμενος ως προς την μόνιμη κατοικία του, σε περίπτωση που θέλουν να τον βρουν), τότε η όλη υπόθεση έχει πλέον πιάσει για τα καλά την γελοιότητα.

Η απελευθέρωση (ουσιαστικά) των οκτώ ταραξιών που έκαψαν και κατέστρεψαν το Πολυτεχνείο και τις γύρω περιοχές αποτελεί κι αυτή μια ακόμη απόδειξη του πως η κυβέρνηση φροντίζει ώστε οι παρακρατικοί πραιτωριανοί της να πέφτουν «στα μαλακά», ώστε να είναι «μάχιμοι» για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνουν τα πάντα «γης μαδιάμ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutheroi-kai-oi-oktw-mpachalakhdes-pou-ekapsan-ta-ejarcheia-to-sabbato-h#ixzz5XawTSksB

Exit mobile version