Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείριση διάσωσης του κατεστραμμένου Πασόκ από τους “νταβατζήδες”

Επιχείριση διάσωσης του κατεστραμμένου Πασόκ από τους “νταβατζήδες”

Στο ίδιο χιλιοπαιγμένο έργο από τους “νταβατζήδες” της ενημέρωσης γινόμαστε για ακόμη μια φορά θεατές, αυτό της επιχείρησης νεκρανάστασης του πολιτικά ξοφλημένου κλεφτοΠασόκ.

Το υποκινούμενο από την ΝΔ σύστημα που θέλει το Πασόκ στις επόμενες εκλογές ως συμπλήρωμα εξουσίας προμοτάρει για ακόμη μια φορά το κατεστραμμένο μόρφωμα της Φώφης.

Χαλκευμένες δημοσκοπήσεις όπως αυτές που είδαμε λίγο μετά την προφυλάκιση Παπαντωνίου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος δείχνουν το ΚΙΝΑΛ τρίτο κόμμα.

Σε αντίθεση λοιπόν με κάθε λογική οι ψηφοφόροι του κλεφτοΠασόκ συσπειρώνονται (!) τώρα που βγαίνουν στο φως τα βρώμικα σκάνδαλα του κόμματος.

Σε αυτήν την επιχείρηση είναι ενταγμένη η δημοσκόπηση της Public Issue, αλλά και αυτές που έπονται, τώρα μάλιστα που ανοίγουν οι λογαριασμοί του Σημίτη για το C4i και έρχεται δικογραφία στην Βουλή για πολιτικό του κλεφτοΠασόκ που είναι βουτηγμένος στο εν λόγω σκάνδαλο.

Για ακόμη μια φορά η απέλπιδα προσπάθεια τους νεκρανάστασης του Πασόκ θα πέσει στο κενό και αυτό θα το διαπιστώσουν ΟΛΟΙ πολύ καλά το βράδυ των ερχόμενων εκλογών, όταν η Χρυσή Αυγή θα έχει καταγράψει ακόμα μια μεγάλη Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epicheirish-diaswshs-tou-pasok-apo-tous-ntabatzhdes#ixzz5XbQLlTyN

Exit mobile version