Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Πολεμική μας Αεροπορία προστατεύει τον αλβανικό εναέριο χώρο – 5,3€ εκατ. ευρώ το κόστος για τους Έλληνες φορολογούμενους

Η Πολεμική μας Αεροπορία προστατεύει τον αλβανικό εναέριο χώρο - 5,3€ εκατ. ευρώ το κόστος για τους Έλληνες φορολογούμενους

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Η δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους αλβανούς κατσαπλιάδες ανέδειξε, μεταξύ άλλων, το αλβανικό ανθελληνικό μίσος, αλλά και το θράσος των αλβανών, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουνε και δηλώσεις όπως αυτές του Ράμα.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, όμως, είναι ότι η Ελλάδα έχει αναλάβει την αεροπορική προστασία της Αλβανίας, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, ανά δεκαπενθήμερο ελληνικά αεροσκάφη (4 τον αριθμό) αναλαμβάνουν την αναγνώριση και αναχαίτηση αεροσκαφών που εισέρχονται στον αλβανικό εναέριο χώρο.

Μάλιστα, η προστασία του αλβανικού εναέριου χώρου, η οποία έχει στοιχίσει 5,3 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής, γίνεται με έξοδα του προϋπολογισμού του ελληνικού Υπουργείου Αμύνης. Δεν πληρώνουν καν οι τζαμπατζήδες, δηλαδή, την προστασία που τους παρέχουμε και όχι μόνο αυτό, αλλά «βγάζουν και γλώσσα» ύστερα από την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κατσίφα.

Όπως σημείωσε ο Καμμένος, που γνωστοποίησε στην Βουλή τα παραπάνω δεδομένα, αυτό ήταν… αναγκαίο, αφού η Αλβανία δεν διαθέτει ενεργή πολεμική αεροπορία και επιπλέον επειδή αν δεν το κάναμε, το «κενό» αυτό θα το κάλυπτε η… Τουρκία. Τώρα, βεβαίως, αυτό θα απαιτούσε την μόνιμη μεταστάθμευση αεροσκαφών και προσωπικού της υπό διάλυση τουρκικής αεροπορίας στην Αλβανία.

Μάλιστα, ο Καμμένος στην δήλωσή του απέφυγε να συνδέσει την συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην προστασία των αλβανών με την δική τους συμπεριφορά έναντι της Ελλάδος, λέγοντας ότι «το εν λόγω έργο δεν συνδέθηκε με τη σύνθεση και την πολιτική της εκάστοτε Κυβέρνησης της Αλβανίας».

Προστατεύουμε τους δυνάστες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού!

Κοινώς, οι αλβανοί μπορούν να καταπιέζουν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, να γκρεμίζουν εκκλησίες, να δολοφονούν και η κυβέρνηση των Αθηνών, πιστή στους υπερατλαντικούς αφέντες του ΝΑΤΟ θα προστατεύει το εκάστοτε αλβανικό καθεστώς, προς χάριν της… «συμμαχίας» και της «σταθερότητας στα Βαλκάνια», πληρώνοντας μάλιστα από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου αυτής της την υποτέλεια.

Δεν είναι, βεβαίως, ούτε πρωτοτυπία των Σύριζα – Ανέλ αυτό το αίσχος, αφού έχει κληροδοτηθεί εδώ και περίπου 6 χρόνια, ούτε είναι ο μοναδικός παραλογισμός που πραγματοποιείται στα πλαίσια του ΝΑΤΟ. Μην ξεχνάμε ότι ανά διαστήματα τούρκος στρατηγός είναι υπεύθυνος σε αεροπορική βάση στην Λάρισα.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-polemikh-mas-aeroporia-prostateuei-ton-albaniko-enaerio-chwro-53-ek.-eurw#ixzz5XcBTYURn

Exit mobile version