Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στην κοκορομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επαναφέρει την νομιμότητα και την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια!

Απάντηση στην κοκορομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επαναφέρει την νομιμότητα και την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια!

Επίκαιρη ερώτηση για την ανομία στα πανεπιστήμια κατέθεσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αδράζοντας μία ευκαιρία για ένα ακόμα επικοινωνιακό παίγνιο πόλωσης.

Πολλά και μεγαλόστομα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια ολόκληρης της χώρας. Όντως, ακροαριστερές συμμορίες και σκληροί ποινικοί λυμαίνονται τα πανεπιστήμια της χώρας. Είναι αναντίρρητο ότι οι Έλληνες φοιτητές     τελειώνοντας στο σχολείο εισέρχονται σε έναν χώρο που λυμαίνεται ένας επικίνδυνος υπόκοσμος.

Όντως, είναι πραγματικές εικόνες αυτές που παρουσίασε ο Μητσοτάκης και είναι ενδεικτικές της κυριαρχίας των ακροαριστερών επί του κράτους. Το μόνο που δεν είπε ο Μητσοτάκης στην κατά τα άλλα χειμαρρώδη τοποθέτησή του ήταν το ΑΠΟ ΠΟΤΕ ισχύει αυτό το αίσχος που υφίστανται οι φοιτητές εισερχόμενοι στον χώρο των πανεπιστημίων. Και, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να αναφερθεί σε αυτήν την… λεπτομέρεια ο Μητσοτάκης, αφού τους πανεπιστημιακούς χώρους τους λυμαίνονται οι εγκληματίες, της αριστεράς και του ποινικού δικαίου, εδώ και δεκαετίες.

Μάλιστα, ο Τσίπρας από την πλευρά του, τονίζοντας ακριβώς αυτό το σημείο έσπευσε να θυμίσει στη Νέα Δημοκρατία την σωρεία των ερωτήσεων της Χρυσής Αυγής την περίοδο της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία. Βεβαίως, ο Τσίπρας αυτό το έπραξε με στόχο την απαξίωση του ζητήματος, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να αναδείξει ότι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται πραγματικά για την ασφάλεια των Ελλήνων!

Όμως, ο Τσίπρας, έχοντας σαφές πρόβλημα να απαντήσει στην ουσία της ερώτησης, πέρα από το να επιχειρήσει να παρουσιάσει μία εντελώς ψεύτικη εικόνα για τα πανεπιστήμια της χώρας, έσπευσε να μιλήσει – εμμονικά – περί «ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής» και άλλων φαιδρών κατηγοριών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, λες και φταίει η Χρυσή Αυγή για την ανομία που δημιουργούν οι συμμορίες της αριστεράς και του ποινικού δικαίου εντός των πανεπιστημιακών χώρων.

Η απάντηση στην κοκορομαχία του ψεύδους στην οποία συστηματικά επιδίδονται Τσίπρας και Μητσοτάκης, είναι ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επαναφέρει την νομιμότητα, την κανονικότητα και την ασφάλεια στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, όπως και σε ολόκληρη την χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-sthn-kokoromachia-tsipra-mhtsotakh-mono-h-chrush-augh-mporei-na-ep#ixzz5Xg0RN15b

Exit mobile version