Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών τραυμάτισαν με καλάσνικοφ αστυνομικό στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Το πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι είναι οι αλβανοί έμποροι ναρκωτικών φάνηκε από το περιστατικό το οποίο συνέβη την Πέμπτη το απόγευμα, καθώς βροχή πυροβολισμών έπεσε στα Ελληνοαλβανικά σύνορα ανάμεσα σε Έλληνες αστυνομικούς και ομάδα αλβανών εμπόρων ναρκωτικών, με αποτέλεσμα ένας αλβανός να πέσει νεκρός και ένας αστυνομικός να σωθεί από θαύμα. Την ίδια στιγμή στο σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί εντόπισαν σάκους με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών αλλά και Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, όλα άρχισαν γύρω στις 6 χθες το απόγευμα λίγα χιλιόμετρα μακριά από την κεντρική πλατεία του χωριού Βήσσανη, στο Πωγώνι Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί που εκτελούσαν πεζή περιπολία είδαν τις ύποπτες κινήσεις μιας ομάδας που αποτελούνταν από πέντε ή έξι αλβανούς και τους πλησίασαν με σκοπό να τους ελέγξουν.

Οι κακοποιοί δεν έκατσαν με τα χέρια σταυρωμένα και δεν δίστασαν να αρχίσουν έναν καταιγισμό πυροβολισμών εναντίον των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι κινητοποιήθηκαν και απάντησαν στα πυρά. Το αποτέλεσμα από την άγρια ανταλλαγή των πυροβολισμών ήταν να πέσει νεκρός ένας από τους κακοποιούς και ένας αστυνομικός απλώς να τραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος παραλίγο να πέσει θύμα της άγριας συμπλοκής τραυματίστηκε στο χέρι, με τα τραύματά του να είναι επιφανειακά και να μην εμπνέουν καμία ανησυχία για την ζωή του.

Οι συνεργοί του αλβανού που έχασε την ζωή του έγιναν «καπνός». Στο χωριό έφτασαν μέσα σε λίγη ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η Αστυνομία έχει «στήσει» επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, τοποθετώντας μπλόκα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και τα περάσματα. Στο σημείο της συμπλοκής εντοπίστηκαν τέσσερις σάκοι που περιείχαν μεγάλες ποσότητες χασίς (πληροφορίες κάνουν λόγο για 100 κιλά), καθώς και δύο Καλάσνικοφ, τα οποία ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της συμπλοκής.

Η «Κολομβία» της Ευρώπης, η Αλβανία, συνεχίζει να δείχνει ότι η εμπορία ναρκωτικών αποτελεί κύρια απασχόλησή της. δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και αλβανοί πολιτικοί έχουν κατηγορήσει τον νυν πρωθυπουργό, Έντι Ράμα για την προστασία και την ώθηση που παρέχει στο εμπόριο ναρκωτικών.

Τελειώνουμε, έχοντας την αίσθηση ότι οι εγχώριοι εθνομηδενιστές-«φιλελέφτ» θα δείξουν εκ νέου πόσο ανθέλληνες είναι, με το να προσπαθήσουν να κάνουν μια σύγκριση-ταύτιση της συμπλοκής των Ελλήνων Αστυνομικών με τους αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών με την εν ψυχρώ δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, μόνο και μόνο επειδή η Υπεράσπιση εκ μέρους του της Ελληνικής Σημαίας στους Βουλιαράτες αποτέλεσε «κόκκινο πανί για τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας που στάλθηκαν προκειμένου να τον σκοτώσουν. Το μίσος και το κόμπλεξ των κάθε λογής ανθελλήνων δεν έχει όρια, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουν (και) σ’ αυτό το ατόπημα και αίσχος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antallagh-purobolismwn-me-thn-el.as.-sta-ellhnoalbanika-sunora.-traumatisth#ixzz5XhUHyb8A

Exit mobile version