Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ανθέλληνας Βίτσας γεμίζει το Μεσολόγγι με λαθρομετανάστες και τολμά να τους συγκρίνει με τους Ήρωες του 1821!

Ο ανθέλληνας Βίτσας γεμίζει το Μεσολόγγι με λαθρομετανάστες και τολμά να τους συγκρίνει με τους Ήρωες του 1821!

Απίστευτη προπαγανδιστική επίθεση με πλήρως έωλα επιχειρήματα από τον ανθέλληνα υπουργό λαθρομεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρη Βίτσα στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου, επειδή ορθώς αρνήθηκε να αποδεχτεί  λαθρομετανάστες στην περιοχή ευθύνης του.

Στις 21 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος εξέφρασε την αντίθεση του για την παράνομη εγκατάσταση λαθρομεταναστών εντός των δημοτικών ορίων. Συγκεκριμένα τα επιχειρήματα του δημοτικού συμβουλίου ορθώς ανέφεραν ότι λόγοι ιστορικοί, θρησκευτικοί, εσωτερικής ασφαλείας και αλλοίωσης του πληθυσμιακού ισοδύναμου απαγορεύουν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην περιοχή του Μεσολογγίου. Επιπροσθέτως το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε την αντίθεση του σε βίαιη εγκατάσταση λαθρομεταναστών από το κομμουνιστικό ολοκληρωτικό καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε κάθε ιδιωτικό και δημόσιο κτίριο εντός των ορίων του δήμου.

Λίγες μέρες μετά ο ανθέλληνας υπουργός λαθρομεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, που δυστυχώς κάποτε υπήρξε και αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνας, έστελνε μια κατάπτυστη επιστολή στις δημοτικές αρχές του Μεσολογγίου που έβριθε από λαθρεποικιστική προπαγάνδα και έωλα επιχειρήματα με στόχο την καταστολή της αντίστασης των Ελλήνων στην λαθρομεταναστευτική απειλή.

Συγκεκριμένα ότι η επιστολή του Βίτσα ανέφερε ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει την δυνατότητα να ανασχέσει τον επιβαλλόμενο λαθρεποικισμό του Μεσολογγίου, με απλά λόγια οι λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν από τους κομμουνιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε κάθε περίπτωση. Παράλληλα, στο περιεχόμενο της κατάπτυστης επιστολής το επιτελείο προπαγάνδας του Βίτσα προσπάθησε να συνδέσει τους σημερινούς λαθρομετανάστες με τους Μεσολογγίτες και Σουλιώτες Ήρωες του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα του 1821. Ας θυμίσει κάποιος στον Βίτσα ότι οι σημερινοί λαθρομετανάστες ανήκουν ακριβώς στις φυλές που κράτησαν τον Ελληνισμό σκλαβωμένο για τετρακόσια χρόνια.

Όπως και τότε στην τουρκοκρατία, όπου οι Έλληνες δολοφονούνταν, εξανδραποδίζονταν και καταληστεύονταν από τον τούρκο δυνάστη, έτσι και σήμερα η συμπεριφορά των λαθρομεταναστών είναι όμοια. Προς απόδειξη υπάρχει πλήθος περιστατικών όπου λαθρομετανάστες έχουν δολοφονήσει και ληστέψει τους Έλληνες στην ίδια τους την χώρα. Την ίδια στιγμή η απειλή μίας πέμπτης φάλαγγας από λαθρομετανάστες σε περίπτωση κρίσης με την Τουρκία, τα Σκόπια και την Αλβανία είναι παραπάνω από έγκυρη.

Συμπερασματικά, οι πολίτες έχουν αγανακτήσει με τον απρόκλητο ανθελληνισμό του αριστερού ολοκληρωτικού καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στην τελευταία συστημική δημοσκόπηση της Public Issue αποτυπώνεται το τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων που επιθυμούν να απαλλαχτούν μια ώρα αρχύτερα από την ανθελληνική τυραννία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσω πρόωρων εκλογών. Παράλληλα έχει αυξηθεί το ποσοστό των πολιτών που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ακριβώς μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ με συντηρητική προβιά και έκδηλο νεοφιλελευθερισμό, ειδικά με την πρόσφατη μεταγραφή του υβριστή του Έπους του 1821 Πέτρου Τατσόπουλου.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να προστατέψει την ιστορία, την θρησκεία, την εσωτερική ασφάλεια, την διπλωματική δεινότητα και την αμυντική ικανότητα της Πατρίδος μας με συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό συμπολιτών μας που ενστερνίζονται αυτή την πεποίθηση.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anthellhnas-bitsas-tolmaei-na-prospathei-na-lathrepoikisei-dia-ths-bias-k#ixzz5XnbxmcPY

Exit mobile version