Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Επιτέλους! Έπρεπε να κυβερνήσει για πρώτη φορά η αριστερά την Ελλάδα μας για να γίνει η πατρίδα μας κανονική πολιτεία των USA. Τι Black Friday, τι Thanksgiving day, τι halloween day, τι 4th July τι Gay pride ζούμε φέτος οι δύσμοιροι Έλληνες δεν περιγράφεται. Μέρες δόξας και εθνικής υπερηφάνειας. Επιτέλους η γενιά του πολυτεχνείου δικαιώνεται! Το “Έξω οι Η.Π.Α. από την Ελλάδα” γίνεται «Μέσα η Ελλάδα στις Η.Π.Α.». Βαθιά συγκινημένος από το μέγα αυτό επίτευγμα, αυθόρμητα ανεβαίνει στα χείλη και με όλη τη δύναμη της φωνής μου τραγουδώ: “U.S.A. -U.S.A. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!”

Γεώργιος Ρ.

Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας: Η πολεμική τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα – Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, Πολυχώρος εκδηλώσεων, 19:00

Ε, πού θα ήτανε υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Μπαρουφάκης, στην Ελλάδα; Εννοείται στην Γερμανία! Ανάγκη δεν έχουν αυτοί. Υπογράφουν για εμάς εδώ κρεμάλες και παίρνουν τα τομάρια τους και πάνε αλλού να συνεχίσουν την πολιτική τους καριέρα. Αναμένουμε Κοτζιά υποψήφιο στην Τουρκία, Τσίπρα στα Σκόπια και Φίλη στην Αλβανία! Τελευταία φορά αριστερά!

Στέλιος Ν.

Η περήφανη Ελληνική Νεολαία δείχνει τον δρόμο! Δυναμικές πορείες σε Πτολεμαΐδα και Σέρρες ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας

Χαρίτση και όλοι εσείς εκεί στην κυβέρνηση, αν θέλετε να αντιπαλέψετε τις επικρατούσες νόρμες εις βάρος των γυναικών για αρχή μην συντηρείτε εντός του ελλαδικού χώρου πολιτισμούς οι οποίοι τις προάγουν. Έχετε γεμίσει την Ελλάδα με ακραία μουσουλμανικά στοιχεία και γνωρίζουμε όλοι τι πρεσβεύει το Ισλάμ για την θέση της γυναίκας. Πατάξτε αυτούς και σταματήστε να τους ανοίγετε την πόρτα. Σταματήστε επιτέλους να γελοιοποιείτε ένα σοβαρό θέμα όπως αυτό της βίας κατά των γυναικών, επειδή θέλετε να αυξήσετε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς με τα κονδύλια που συνοδεύουν τα “νομοθετήματα” σας. Η πραγματική βία ασκείται από την ανθελληνική σας κυβέρνηση που έχει γονατίσει τις Ελληνίδες πολύτεκνες μητέρες και μη, ενώ όλες οι υπόλοιπες αδυνατούν να φέρουν ένα παιδί σ΄ αυτήν την χώρα, γιατί δεν τους περισσεύει ούτε σεντς για να το ταΐσουν.

Ελευθερία Κ.

Βιβλιοπαρουσίαση: Αιρετικά κείμενα κατά της “πολιτικής ορθότητας” του Κωστή Παλαμά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-25-noembriou-2018#ixzz5XoudI13X

Exit mobile version