Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιόν φοβάται η αριστερά: τον Μητσοτάκη ή τον Μιχαλολιάκο;

Ποιόν φοβάται η αριστερά: τον Μητσοτάκη ή τον Μιχαλολιάκο;

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Η δεδομένη στροφή της ελληνικής κοινωνίας προς τις παραδοσιακές Εθνικές Αξίες και Ιδανικά, προκαλεί στους διεθνιστές της ΝΔ τρόμο αντίστοιχο -εάν όχι μεγαλύτερο- εκείνου που προκαλεί στους μαρξιστές της αριστεράς. Όταν δε, η εν λόγω στροφή αποτυπώνεται και πολιτικά με ολοένα και αυξανόμενα τμήματα του Λαού μας να στρέφονται προς τη Χρυσή Αυγή, τότε η πατριδοκάπηλος ψοφοδεξιά της καρπαζιάς σπεύδει να κραυγάσει προς την κοινή γνώμη: “ο προδότης του πατριωτισμού είναι ο εθνικισμός”!

Αφορμή για το νέο αντεθνικό ξέσπασμα της ψευδεπίγραφα “πατριωτικής” πτέρυγας της ΝΔ, η δολοφονία του Εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου Κατσίφα από Αλβανούς στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου. Γράφουν μεταξύ άλλων παραληρηματικών οι “πατριώτες” της σαμαρικής συνιστώσας της ΝΔ: “Άλλο, όμως, να διεκδικείς καθημερινά να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων εκεί, κι άλλο να βουτάς ένας Καλάσνικοφ και να το παίζεις Ράμπο. Άλλο να είσαι πατριώτης κι άλλο να είσαι μέλος της ΜΑΒΗ και να έχεις σχέσεις με Χρυσαυγίτες”.

Διόλου συμπτωματικά, την ίδια πάνω-κάτω επιχειρηματολογία χρησιμοποιεί και η γνωστή για τα “πατριωτικά-εθνικά” της πιστεύω Εφημερίδα των Συντακτών. Σ’ αυτή τη γραμμή λοιπόν, συνεχίζει ο αρθρογράφος του ανθελληνικού λίβελου του σαμαρικού antinews:

“Τα πράγματα είναι απλά, όπως απλό είναι και κάτι ακόμη. Ο Κατσίφας δολοφονήθηκε αλλά δεν είναι ήρωας.

Ήρωες είναι άλλοι αλλά δεν κάναμε ποτέ τόση φασαρία. Αντιθέτως τους έχουμε λησμονήσει και κάνουμε ήρωες άσχετους”.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε έναν ωκεανό επιχειρημάτων για να αντικρούσουμε τα αντεθνικά επιχειρήματα της σαμαρικής συνιστώσας, περιοριζόμαστε όμως στο εξής, το οποίο και καταδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο τον πατριδοκάπηλο χαρακτήρα αυτής της ψοφοδεούς παράταξης που καλείται ΝΔ:

Αφού λοιπόν ο Κατσίφας είναι ένας άσχετος που τεχνηέντως ηρωοποιείται, γιατί η συνιστώσα Σαμαρά δεν στηλίτευσε και δεν αποδοκίμασε την παρουσία δύο βουλευτών της ΝΔ στην κηδεία του;

Δεν το έπραξε, διότι απλούστατα αυτή υπήρξε ανέκαθεν η τακτική της ΝΔ, η πατριδοκαπηλία αφενός και η ωμή προδοσία αφετέρου: από την Κύπρο το 1974, στο ρουφιάνεμα του Σταύρου (Στίβεν) Λάλας στις αμερικανικές υπηρεσίες και σήμερα στο χλευασμό της θυσίας του Εθνομάρτυρα και Ήρωα Κατσίφα!

Κι όμως! Αυτά τα ανθελληνικά ψοφίμια έχουν το θράσος ακόμη και σήμερα να κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πως συνεργάστηκε παρασκηνιακά με την αριστερά για να ρίξει τάχα την κυβέρνηση Σαμαρά το 2015 και να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! Θαυμάστε λογική από τους “σοβαρούς πατριώτες”! Ας απαντήσουν όμως στο εξής εύλογο ερώτημα: όταν είχαν ως κυβέρνηση την δυνατότητα και διέρρεαν πως υπήρχαν συνομιλίες-φωτιά μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με άτομα του γνωστού χώρου τα οποία οργάνωσαν τις επιχειρήσεις στις Σκουριές, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν ατράνταχτα τεκμήρια διασύνδεσης του κόμματος με την εγχώρια τρομοκρατία, γιατί δεν έστειλαν φάκελο στον Άρειο Πάγο για την εγκληματική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντίθετα, έφτιαξαν όπως-όπως ένα συνονθύλευμα κατηγοριών κατά της Χρυσής Αυγής υιοθετώντας κατά λέξη όσα ευφάνταστα σενάρια διακινούσε μέχρι τότε η Εφημερίδα των Συντακτών;

Η απάντηση είναι απλή: διότι αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Νέα Δημοκρατία των ψοφοδεών και των πατριδοκάπηλων!

Προδότης του πατριωτισμού συνεπώς, δεν είναι ο Εθνικισμός αλλά αναμφισβήτητα η Νέα Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία που αποτελεί διαχρονικά τον ρουφιάνο της αριστεράς στον πατριωτικό χώρο, η Νέα Δημοκρατία που κηδεύει δημοσία δαπάνη και με σημαίες μεσίστιες τον μπολσεβίκο αρχισφαγέα Καπετάν Γιώτη, για να έρχεται σήμερα και να καθυβρίζει ως “παράφρονα και άσχετο Χρυσαυγίτη” τον Κωνσταντίνο Κατσίφα!

Εν κατακλείδι, όσοι συνειδητοποιούν πως το μέλλον της Πατρίδος μας συναρτάται άμεσα με το γκρέμισμα του μεταπολιτευτικού Σοβιέτ οφείλουν να κατανοήσουν πως απαιτείται μία και μόνο προϋπόθεση ώστε αυτό να επιτευχθεί: η πολιτική αποκαθήλωση της Νέας Δημοκρατίας των Λαζαρίδηδων, των Θεοδωρικάκων και των Τατσόπουλων και η γιγάντωση της καθάρια και ασυμβίβαστα Πατριωτικής Φωνής της Χρυσής Αυγής.

Όποιος δε, θεωρεί τούτο υπερβολή, ας ρωτήσει τον τελευταίο εν Ελλάδι μπολσεβίκο: φοβάσαι τον Μητσοτάκη ή τον Μιχαλολιάκο;

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poion-fobatai-h-aristera-ton-mhtsotakh-h-ton-michaloliako#ixzz5XseMYpfw

Exit mobile version