Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικοί επιτέθηκαν σε αδειούχο στρατιώτη στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης – Φυσικά δεν υπήρξε καμία σύλληψη!

Παρακρατικοί επιτέθηκαν σε αδειούχο στρατιώτη στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης - Φυσικά δεν υπήρξε καμία σύλληψη!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα στρατιώτης βγήκε αδειούχος στο Ηράκλειο, μόνο που έκανε το… έγκλημα να μην προλάβει να αλλάξει πλήρως σε πολιτική περιβολή, με αποτέλεσμα να έχει απομείνει μία στρατιωτική μπλούζα με το εθνόσημο.

Το «έγκλημα» ανέλαβε να το τιμωρήσει μία συμμορία 15 παρακρατικών, οι οποίοι φορώντας κουκούλες και φέροντας δολοφονικά εργαλεία πήγανε να εκφοβίσουν τον στρατιώτη.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η συμμορία των 15 παρακρατικών αρχικά τού ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα του και να τους την παραδώσει.

Όταν ο 19χρονος αρνήθηκε, εκείνοι τον απείλησαν, τον εξύβρισαν, τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες και φεύγοντας του έσκισαν την μπλούζα που φορούσε.

Το σκανδαλώδες της υποθέσεως είναι ότι όταν ο στρατιώτης πήγε και υπέβαλλε μήνυση, οι αστυνομικοί φρόντισαν να προαναγγείλουν την αποτυχία τους, σημειώνοντας «η αναγνώριση των δραστών είναι δύσκολη, καθώς δεν διακρίνονταν τα πρόσωπά τους».

Αν ήτανε Χρυσαυγίτες οι δράστες, βεβαίως, θα επιστρατεύονταν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής, άριστα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί σκύλοι, θα σκάβανε και κανά μοναστήρι για στοιχεία. Τώρα δεν υπήρξε, ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία σύλληψη, γεγονός που αποδεικνύει τις άρρηκτες σχέσεις κράτους και παρακράτους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratikoi-epitethhkan-se-adeioucho-stratiwth-sto-kentro-tou-hrakleiou-kr#ixzz5XtEfV51J

Exit mobile version